BU YAZ MAGAZİN DÜNYASINI NELER BEKLİYOR

       İnsanoğlunun yazılı tarihinin başından beri var olan astroloji, bilimlerin en eskisi olduğu bilinmektedir. Yaptığı yorumlarla işinin zirvesinde olan Kaan Soyluhan, Astroloji ile bu yaz magazin dünyandaki olacakları söyledi.

        Astrolojinin çoğu zaman fal ile karıştırıldığını ve bunun kendisini üzdüğünü ifade eden Kaan Soyluhan, Astroloji gezegenlerin insan üzerindeki etkilerini inceleyen bir bilimdir. Fal değildir. İnsanın kim olduğunu nereden geldiğini ve nereye gittiğini öğrenmenin en iyi metodudur vurgusunu yaptı. Fal’ın yüce kitabımızda haram kılınmasına karşılık, Kur’ân’ın 85. sûresinin de adıdır. Bu sûre, gökyüzünün burçlarına yeminle başladığı için BurûcSûresi adını almıştır. Kutsal kitapta da bahsi geçen astroloji yol gösterici anlamında lanse edildiği için haram değildir ifadesinide sözlerine ekledi.

       Önümüzdeki yaz mevsimi için magazin dünyasını, Astroloji bilimi penceresinden değerlendiren Kaan Soyluhan “BU YAZ ÖNCELİKLE SANAT CAMİASININ YAKINDAN TANIDIĞI VE GENÇ KIZLARIN SEVGİLİSİ OLARAK TANINAN BİR SANATÇI VE SON ZAMANLARDA OYUNCULUĞUYLA ADINDAN OLDUKÇA BAHSETTİREN BİR OYUNCUNUN EVLİLİĞİ GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞECEK

 YİNE EŞ ZAMANLI OLARAK ÖZELLİKLE GEÇEN SENE ÇOK FAZLACA DUYDUĞUMUZ BOŞANMA HABERLERİNE BİR YENİSİ DAHA EKLENECEK VE BU BOŞANMANIN ALTINDAN BÜYÜK BİR İHANET HABERİ ÇIKACAK BUNUNLA BERABER, SEVENLERİNİ ÜZECEK BİR VEFAT HABERİ DUYACAĞIZ. BU KADAR OLUMSUZLUĞUN ARDINDAN BİRDE GÜZEL HABER GELECEK, TÜRK SANATÇILARIMIZDAN BİR TANESİ YURT DIŞINDA İSMİNİ ALTIN HARFLERLE DUYURACAK.”  dedi.

BASIN DANIŞMANI

SELÇUK AKA

Bunları da sevebilirsiniz