Bursa Samsun Dernekler Federasyonu ile ROMATEM arasında protokol

 

Bursa Samsun Dernekler Federasyonu ile ROMATEM hastaneleri arasında muayene ve tedavi hizmetleri indirim protokolü imzalandı.

SAMDEF yöneticileri, üyeleri, çalışanları, SAMDEF’E bağlı dernek yönetici ve yönetimleri, derneklerin üyeleri ve 1. Dereceden akrabaları ( anne – baba – kardeş – eş ve çocuklarının ayakta teşhis ve tedavisi, yatarak teşhis ve tedavisi ile SGK kapsamında ya da SGK kapsamı dışında yapılacak tüm teşhis – tedavi ve müdahalelerde ki KATKI PAYLARI ve sair ücretlerle ilgili indirim oranlarını belirleyen anlaşma 25.06.2020 tarihinde, Romatem Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Köksal Holoğlu, Romatem Hastaneleri Yönetim Kurulu Bşk. Yardımcısı Sinem Çamur ve Genel Başkan Savaş OTRUŞ arasında imzalandı. Bu tarih itibariyle tüm SAMDEF yöneticileri, bağlı dernek yönetici ve üyeleri bu indirim imkânından faydalanmaya başlayabileceklerdir. Genel Başkanımız Savaş OTRUŞ protokol imzasından sonra yaptığı açıklamada;

  • Hemşerilerimiz hizmetlerin en iyilerine layıktır. Romatem Hastaneleri ile yaptığımız indirim anlaşması tüm Samsunlu hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor sağlık sıhhatte kalmalarını diliyorum, dedi.

Romatem Hastaneleri Yönetim Kurulu Bşk. Yardımcısı Sinem Çamur ise; SAMDEF Bursa’mızın en kalabalık Sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi. Samsunlulara en kaliteli en hesaplı hizmetleri sunmaktan, Romatem Hastaneleri olarak onur duyacağız diyerek, sağlık indirim anlaşmasının her iki, tarafa da hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Bunları da sevebilirsiniz