Bursa’da Büyük Samsun Buluşması

SAMDEF Genel Başkanı Savaş OTRUŞ ve Yönetimince Düzenlenen Samsun’lular Bursa Buluşması Proğramı muhteşem bir katılımla gerçekleştirdi Genel Başkan OTRUŞ Konuşmalarında “Bizler Bursa’da yaşayan Samsun’da doğduk Bursa’da Doyduk…Ama Köklerimizi Hiç Unutmadık

Dedi ve gecede sahne alan Samsunlu Dr Metin Tekcan ,Hüseyin Şimşek Onur konuğu olan türkülerin sultanı Bedia Akartürk ve Bursa’nın keman virtüözlerinden Ege ve sahne arkadaşları Unutulmaz müzik dolu türkü dolu bir etkinliğin gerçekleşmesi için katkıda bulundular.

Etkinliğe katılan siyasiler ve konuklar etkinlikten çok memnun kaldıklarını ve bir daha ki sene daha türkü dolu bir gece gerçekleştirmemiz gerektiğini söylediler.


Protokol Konukları:
AK Parti Genel Başkan yardımcısı Çiğdem KARAASLAN,
Ak Parti İl Başkanı Ayhan SALMAN, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, Bursa TBMM İnsan Hakları Komüsyonu Bursa Milletvekili,
Hakan ÇAVUŞOĞLU, Önceki dönem Ak parti Gençlik ve Spor Bakanı İstanbul Millet vekili Akif ÇAĞATAY KILIÇ, Önceki Dönem İç İşleri Bakanı Bursa Millet Vekili Efkan ALA ,Bursa Ak Parti Milletvekili Emine YAVUZ GÖZGEÇ, Bursa Ak Parti Millet Vekili Ahmet KILIÇ, Asiyad Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Osman YILMAZ, AŞÇI Holding Yön. Kur. Bşk. Kaya AŞÇI, Ellis Dergi Yayın Yönetmeni Çetin DURU,BADEF Başkanı Mustafa Hacıoğlu , Bursa Buluşması Programını onurlandırdılar.

 

Bunları da sevebilirsiniz