Bursa’nın Yeni Markası Miss Koza Olacak

 

Miss Of Koza TURKEY için  18 Aralık 2018’de Podyum Park’ta düzenlenen lansman İstanbul ve Bursa’nın tanınan simalarını bir araya getirdi. Atlas Yapım Ertan Kündeş ve Ahmet Gülener tarafından tüm organizasyonları gerçekleştirilecek olan Miss Koza, 16 Şubat 2019’da Bursalılara eşsiz bir gece yaşatacak.

Tanıtım gecesine moda eserleri ve manken ajansları ile katkıları ile destek veren Tarık Ediz, Berkçan Çamoğlu, Filiz Yılmaz’a; gecenin sunuculuğunu üstlenen Neslihan Maltepe’ye. Jüri üyeleri Kadir Şafak Parlak, Çetin Duru, oyuncu Fırat Tepe, Sibel Kurtoğlu, Resul Güven’e ; defile altyapısını oluşturan set ekibi Melek Akkaya, İlkay ve Zeki Kurt’a gecenin anına plaket verildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş adına geceye katılan Başkan Vekili Sayın Zehra Sönmez; ” Bursa’da ilk kez böyle bir proje gerçekleştiriliyor. Görüyorum ki; tanıtım gecenizde bile Bursa ve İstanbul’u burada buluştur muşsunuz. Büyükşehir Belediyesi olarak, Bursa’mızı Türkiye ve Dünyaya tanıtan projelere destek vermekte her zaman hazırız ” dedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz