BÜYÜK BAFRALILAR BULUŞMASINDA BAŞKAN KILIÇ’A YOĞUN İLGİ

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF), BADEF’e bağlı 13 Bafra Derneğinin organize ettiği  “Büyük Bafralılar Buluşması” İstanbul’da yapıldı.

İstanbul ve İstanbul dışından çok sayıda Bafralının katılıp hasret giderdiği  organizasyonda Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç yoğun ilgiyle karşılandı.

BADEF’in ev sahilğinde düzenlenen Büyük Bafralılar Buluşması’nda Bafra’nın ne denli büyük bir aile olduğuna bir kez daha şahitlik ettiklerini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Büyük Bafralılar Bulaşması”na AK Parti Samsun Milletvekilimiz Orhan Kırcalı ile katılım sağlayarak, gurbette ki hemşehrilerimizle bir araya geldik. Bafra insanımızın sıcaklığını gönülden hissettiğimiz hemşehrilerimizle buluşmaktan büyük mutluluk duyduk. Sevdası Bafra olanların buluştuğu böylesi bir organizasyonda hemşehrilerimizle kucaklaşmamızı, hasret girermemizi sağlayan  İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, SAMKON Genel Başkanı ve BADEF Yüksek İstişare Kurulu Başkanı H.Kaya Aşcı, Başkan Yardımcısı Ahmet Kocabaş’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Sıcak ve samimi bir ortamda öznesi Bafra olan müstesna anlar yaşadık. Her nerede yaşıyor olursa olsun yüreği Bafra için atan  hemşehrilerimze Bafra’mız için gerçekleştişrdiğimiz çalışmaları, projelerimizi geleceğe yönelelik düşüncelerimizi anlatma fırsatı bulduk. Onların tavsiyelerini dinledik, desteklerini hissettik. Bizleri bağırlarına basan kadirşinas hehşehrilerimin her birine ayrı ayrı  şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İstanbul başta olmak üzere bir çok ilde Samsun ve Bafra derneklerinin oldukça başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Başkan Kılıç, “Hiç biri tabeladan ibaret değil. Oldukça önemli çalışmalar ve organizasyonlar gerçekleştiriyorlar. Her biri ile koordine içerisindeyiz. Hepsi Bafra için büyük güç, bizler için ise oldukça önemli destek. Hepimiz Bafra’mızı daha güzel yarınlara taşımak için gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Büyük Bafralılar Buluşması’nda ayrıca İsrail’in Filistin halkına karşı devam eden saldırıları da kınandı.

Bunları da sevebilirsiniz