Canik Belediyesi Can Dostların Yanında

Canik Belediyesi, sağlık problemi yaşayan sokak hayvanlarının tedavilerini titizlikle gerçekleştiriyor.

Çocuklarda ve gençlerde doğa, çevre ve hayvan sevgisi oluşturmak için birbirinden özel etkinlikler ve eğitimler gerçekleştirmeye devam eden Canik Belediyesi, ilçede yaşayan sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor. İlçede sağlık problemi yaşayan sahipsiz hayvanların yardımına koşan Canik Belediyesi veteriner hekimleri, onları muayene ederek gerekli tedavileri süratle uyguluyor. İlçede oluşturulan mama ve su ünitelerini düzenli olarak kontrol eden Canik Belediyesi ekipleri, ünitelerin dolum, bakım ve onarım çalışmalarını özenle gerçekleştirmeye devam ediyor.

Sağlık Kontrolleri Yapılıyor

İlçede yaşamlarını sürdüren sokak hayvanlarının düzenli olarak sağlık kontrollerini gerçekleştiren Canik Belediyesi veteriner hekimleri, sağlık problemi yaşayan sokak hayvanlarına anında müdahale ediyor. Saha kontrollerinde tespit edilen veya vatandaşlar tarafından çağrı merkezine bildirilen sağlık sorunu bulunan sahipsiz hayvanlara hızla müdahale eden ekipler, gerekli tedavileri uyguluyor.

Bakım ve Onarımları Gerçekleştiriliyor

İlçede oluşturulan mama ve su ünitelerinin kontrollerini düzenli olarak sağlayan Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ünitelerin dolum, bakım ve onarım çalışmalarını özenle gerçekleştirmeye devam ediyor. Hasar gören ünitelerin değişimlerini ve tamirlerini titizlikle yapan ekipler, can dostları için ünitelerin dolumlarını düzenli olarak gerçekleştiriyor.

Bunları da sevebilirsiniz