Canik Belediyesi’nden TEKNOFEST Karadeniz’e Özel Ücretsiz Servis

 

 

Canik Belediyesi TEKNOFEST Karadeniz’e ücretsiz servis imkânı sağlayacak.

Canik Belediyesi, 30 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek olan TEKNOFEST Karadeniz’e ilçenin 11 farklı noktasından sağlayacağı ücretsiz servisle vatandaşları festival ile buluşturacak.

TEKNOFEST Karadeniz ile vatandaşlarımızı buluşturuyoruz

TEKNOFEST Karadeniz’e ücretsiz ulaşımın festival süresince devam edeceğini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Dünyanın en büyük havacılık ve uzay festivali olan TEKNOFEST Karadeniz ile vatandaşlarımızı buluşturuyoruz. İlçemizin 11 farklı noktasından belediyemiz tarafından sağladığımız ücretsiz servislerle festival süresi boyuncavatandaşlarımızın festival alanına ulaşımlarını kesintisiz bir şekilde sağlayacağız” dedi.

 

6 Bin Öğrenci TEKNOFEST Karadeniz’le Buluşacak

İlçede eğitim hayatlarına devam eden öğrencileri TEKNOFEST Karadeniz’le buluşturacaklarını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, TEKNOFEST Karadeniz heyecanını çocuklarımız ve gençlerimizle beraber yaşıyoruz. İlçemizdeki öğrencilerimizi yeni teknolojileri görmesi ve incelemesi adına TEKNOFEST Karadeniz’le buluşturarak festival heyecanlarına ortak oluyoruz. Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliği ile ilçemizdeki 6 bin öğrencimizin ücretsiz bir şekilde festival alanına gidiş ve dönüşlerini sağlayacağız” diye konuştu.

 

11 Farklı Noktadan Servis Kalkacak

Canik Belediyesi tarafından 30 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek TEKNOFEST Karadeniz süresince saat 9.00, 11.00, 13.00 gidiş, saat 12.00, 14.00, 18.00, dönüş olmak üzere Canik Belediyesi, Kuzey Yıldızı Mahallesi (Engelsiz Kafe önü), Gaziosmanpaşa Mahallesi (son durak), Meşe Cami ( Toptepe Mahallesi), Uludağ Mahallesi (İskilip Caddesi), Köy Kahvesi (Toptepe Mah.) ve saat 9.30, 11.30, 13.30 gidiş, saat 12.30, 14.30, 18.30 dönüş olmak üzere Hasköy Meydanı (Mavi Yeşil Sitesi önü), Hacı İsmail Bilgi Evi, Mevlana Yaşam Kampüsü, Piazza AVM ve Belediye Evleri Mahallesi(otobüs durakları) noktalarından vatandaşların ücretsiz servisleri kullanabileceği bildirildi.

Bunları da sevebilirsiniz