Canik Büyük Türkiye Zaferi İçin Sandığa Koşacak

Milletvekili Orhan Kırcalı ve Başkan İbrahim Sandıkçı esnaflarla bir araya geldi. AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ve Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik’te faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret ederek ilçedeki esnaflarla bir araya geldi. İlçe esnafı tarafından büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılanan Milletvekili Orhan Kırcalı ve Başkan İbrahim Sandıkçı, esnaflarla tek tek sohbet edip, onların talep ve önerilerini dinledi. 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin önemine değinen Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Büyük Türkiye zaferi için hemşehrilerimizle birlikte sandıklara koşacak, bereketin ve huzurun yüzyılı Türkiye Yüzyılı’na ulaşacağız” dedi. Milletvekili Orhan Kırcalı ve Başkan İbrahim Sandıkçı’ya gerçekleştirdikleri ziyaret programında AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay eşlik etti.

“Ülkemizin şahlanış dönemine şahitlik edeceğiz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oyla destekleyeceklerini ifade ederek, “ Canikli hemşehrilerimizle birlikte Türkiye Yüzyılı’na emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Geride bıraktığımız Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde şehrimizde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek oyla destek veren ilçelerin başında yer aldık. Büyük Türkiye zaferi için hemşehrilerimizle birlikte sandıklara koşacak, bereketin ve huzurun yüzyılı Türkiye Yüzyılı’na ulaşacağız. 28 Mayıs’ta sandıkta destan yazacak, ülkemizin şahlanış dönemine şahitlik edeceğiz. İkinci tur seçimlerinde kendi oy oranımızın üstüne çıkacak, Sayın Cumhurbaşkanımıza rekor bir oyla destek vereceğiz” şeklinde ifade etti.

 

Canik Büyük Türkiye Zaferine Hazır

28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan ikinci tur seçimlerinde sandıklara sahip çıkacaklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Gönül insanı ve millet adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerden galip geleceğine yürekten inanıyoruz. Rehavete kapılmadan çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Canikli hemşehrilerimiz Büyük Türkiye Zaferi’ne hazır! 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlerde ilk seçimde olduğu gibi sandıklara sıkı sıkıya sarılacak, oylarımıza sahip çıkacağız. Canik’te 28 Mayıs günü istikbal, istikrar ve güven için doğru adamla yola devam diyeceğiz ” ifadelerini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz