Canikli Boksör Türkiye Şampiyonu

 

 

Canikli Boksör Nisanur Kökduman Türkiye Şampiyonu Oldu

Canik Belediyespor Kulübü milli sporcusu Nisanur Kökduman, 24 Temmuz ile 3 Ağustos tarihleri arasındaKırıkkale’de düzenlenen Yıldız Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda 48 kiloda şampiyon oldu. Çıktığıbeş karşılaşmada ringdeki rakiplerini mağlup etmeyi başaran Canikli milli sporcu, Samsun’a şampiyonada ilk madalyayı kazandıran sporcu oldu.

 

Şehrin Gururu Oldu

Şampiyonluk kürsüsüne çıkarak altın madalyanın sahibi olan Canikli boksör Nisanur Kökduman, bu başarısıyla ailesine, hocalarına ve arkadaşlarına büyük sevinç yaşattı. Şampiyon sporcuyu başarılarından dolayı kutlayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Şampiyon sporcumuz göstermiş olduğu bu başarı ile ilçemizin ve Samsun’un gururu oldu.Şampiyonumuzu başarılarından dolayı yürekten kutluyorum. Bundan sonraki hayatında da başarılarının devamını diliyorum. Sporcumuzun şampiyon olmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Canikli milli sporcu Nisanur Kökduman, Eylül ayındaİtalya’da düzenlenecek olan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası’na katılarak ülkemizi temsil edecek.

Bunları da sevebilirsiniz