Canikli Vatandaşlar Yeni Evlerine Sevinçle Kavuştu

Canik’te düzenlenen kura çekimiyle vatandaşlar yeni evlerine kavuştu.

Canik Belediyesi’nin Merkezi Hükümet Yatırımları kapsamında ilçeye kazandırdığı Şehr-i Bahçe Konutları’nın birinci etap ikinci tur kura çekimi büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Soğuksu Mahallesi kentsel dönüşüm alanındaki hak sahibi Canikli vatandaşların yeni konutları, noter huzurunda gerçekleşen kura çekimiyle belirlendi.

Başkan Sandıkçı’dan Türkiye Yüzyılı Vurgusu

Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Şehr-i Bahçe Konutları Kura Çekim Töreni’nde hak sahibi vatandaşlarla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yeni evlerine kavuşan hak sahibi vatandaşların sevincini paylaşarak onlara hayırlı olsun dileklerini iletti. Törende gerçekleştirdiği konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın öncülüğünde ilçeye Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır eserleri kazandırmaya devam edeceklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Ailelerimizin keyifle vakit geçireceği ortak yaşam alanları, modern mimarisi ve proje alanıyla, çehresi değişen ilçemize büyük katkılar sunan, her köşesi ve özelliğiyle örnek gösterilecek bir kentsel dönüşüm çalışmasına imza attık. Türkiye Yüzyılı’nın mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde azim ve inançla çalışarak Canik’imize örnek eser ve hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz. Şehr-i Bahçe Konutları projemizin ilçemizde hayata geçmesine vesile olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki Bey ve ekibine, Önceki Dönem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız, İstanbul Milletvekilimiz Sayın Murat Kurum Bey’e, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Değerli Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e, yüklenici firmamıza ve bu süreçte katkısı bulunan, emeği geçen, herkese çok teşekkür ediyorum. Şehr-i Bahçe Konutlarımızın bir kez daha ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Canik Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen kura çekim törenine, Samsun Vali Yardımcısı Emin Çolak, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ömer BOLAT, protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz