Canik’te 2023 Kültür ve Sanat Sezonu Başlıyor

 

 

Canik’te kültür ve sanat etkinliklerini vatandaşlar belirliyor.

Canik Belediyesi, “2023 Kültür ve Sanat Sezonu” kapsamsında ilçede yıl boyunca eğitim, konser, tiyatro, sinema ve birçok farklı alanda kültür ve sanat etkinlikleri düzenleyecek. Canik Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenecek anketle vatandaşlar ilçede düzenlenecek etkinlikleri ve görmek istedikleri ünlü isimleri belirleyecek. Düzenlenen ankete katılan vatandaşlar yapılacak çekilişle çeşitli hediyelerin sahibi olacak.

Canik’te Etkinlikler Başlıyor

İlçede vatandaşları birçok kültür ve sanat etkinlikleriyle bir araya getirdiklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere tüm ilçe halkımızı kendilerine hitap eden birçok etkinlikle buluşturduk. İlçemizde bu yıl ‘Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonu’ başlığında ilçemizde yıl boyunca çeşitli alanlarda birçok etkinlik düzenleyeceğiz” dedi.

Vatandaşlar Belirleyecek

Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında ilçede düzenlenecek etkinlikleri vatandaşların belirleyeceğini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonu’nda ilçemizde düzenleyeceğimiz etkinliklerimiz vatandaşlarımız tarafından belirlenecek. Belediyemiz sosyal medya hesaplarından düzenlediğimiz ankette vatandaşlarımıza ilçemizde görmek istedikleri ünlü isimleri ve düzenlenmesini istedikleri etkinlikleri sorduk. Vatandaşlarımızın belirlediğiisimleri onlarla buluşturacağız. Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonu’nda ilçemizde yıl boyunca birçok etkinlik düzenleyeceğiz. Vatandaşlarımızı söyleşi, kültür gezileri, tiyatro, sinema, konser ve daha birçok kültür ve sanatetkinlikleriyle buluşturmaya, ilçemizde eğitim ve spor etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz