Canik’te Kaliteli ve Hızlı Hizmet

Başkan Sandıkçı, “Vatandaşlarımız için sahada gece gündüz demeden çalışıyoruz”

Canik Belediyesi, ilçede çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yol çalışmalarından temizlik çalışmalarına kadar vatandaşların konforlu ve güvenli bir şekilde yaşam sürmesi için çalışan Canik Belediyesi ekipleri, program dâhilinde çalışmaları süratle tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunuyor. Canik’te ekipler tarafından gerçekleştiren çalışmaları yakından takip eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçenin her köşesinde çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Vatandaşlarımız için sahada gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Canik’in Yolları İlmek İlmek İşleniyor

İlçede belirlenen program dâhilinde yol çalışmalarının büyük bir özveriyle devam ettiğini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Büyük bir özenle çalışarak vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat edebileceği yeni yolları ilçemize kazandırıyoruz. Mesai mefhumu gözetmeden çalışıyor, asfalt, taş parke ve beton yol çalışmalarımızı, çalışma planımız doğrultusunda süratle tamamlıyoruz. Yol açma çalışmalarımızla Canik’imizin ulaşım ağını güçlendirmeye devam ediyoruz” şeklinde ifade etti.

Dip Köşe Temizlik

Canik’te temizlik çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü söyleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, yaz aylarında artış gösteren karasinek, sivrisinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmalarının yapıldığını ifade etti. Başkan İbrahim Sandıkçı, “Ekiplerimizle birlikte ilçemizin her köşesini özveriyle temizlemeye devam ediyoruz. Yıkama, yabani ot temizleme ve çim biçme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle yaz aylarında artış gösteren sivrisinek, karasinek ve larvalara karşı tüm mahallelerimizi düzenli olarak ilaçlıyoruz. Vatandaşlarımız için sahada gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kendilerinin herhangi bir sağlık problemi ile karşılaşmaması için gerekli her türlü tedbiri alıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz