Canik’te Sağanak Yağışa Anında Müdahale

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, şiddetli yağışlara karşı ilçede gerçekleştirilen çalışmaları sahadan takip etti.

Şehirde etkisini gösteren şiddetli yağışlara anında ve etkin bir şekilde müdahale eden Canik Belediyesi, ilçe sakinlerinin olumsuz bir durumla karşılaşmaması için sağanak yağışlarla canla başla mücadele etti. İlçede sağanak yağışlara karşı gerçekleştirilen çalışmaları sahada yakından takip eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ekipleri yerinde koordine etti. İlçede şiddetli yağışlardan etkilenen tüm bölgeleri tek tek inceleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, ekiplerle birlikte çalışmalar gerçekleştirdi.

Başkan Sandıkçı’dan Sahada Takip

İlçede ekipler tarafından sağanak yağışlara karşı sürdürülen çalışmaları sahada yakından takip eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik’te sağanak yağışlardan etkilenen bölgelerde tahliye ve onarım çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Meteoroloji ve AFAD’tan gelen bildirimler doğrultusunda ilçemizde gerekli tüm tedbirleri alarak, ekiplerimizi alarm durumuna geçirdik. İlçemizde yoğun yağışlardan etkilenen tüm alanlarda yağmur suyu tahliye, temizlik ve onarım çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Tüm mahallelerimizde kontrollerimiz ve bakım çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın sağanak yağışlardan dolayı herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmasını önlemek ve bir an önce hayatı normal akışına döndürmek için tüm ekiplerimizde sahadayız” dedi.

Canik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların 444 55 90 numaralı belediye çağrı merkezine 7 gün 24 saat ulaşabileceği ve sağanak yağışlar ile ilgili talep ve bildirimde bulunabileceği kaydedildi.

Bunları da sevebilirsiniz