ÇARŞAMBA BELEDİYESİ’NDEN SPOR AKADEMİSİ BAŞARISI

Çarşamba Belediyesi tarafından özel yetenek sınavına girecek adaylar için açılan Spor Akademisi Hazırlık Kurslarında kursiyerler hayallerindeki meslek için çalışıyor. Kurslar sayesinde 4 yılda; 192 polis, 14 bekçi, 76 asker ve BESYO’ya 26 öğrenci kazandırıldı.

Çarşamba Belediyesi tarafından ücretsiz olarak açılan Spor Akademisi Hazırlık Kursları devam ediyor. Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO), Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları (BESYO) ve Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) hedefiyle çalışan adaylar, uzman eğitimciler eşliğinde özel yetenek sınavlarına hazırlanma imkanı buluyor.

Çarşamba Belediyesi Spor Akademisi Hazırlık Kursları başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. 4 yıldır faaliyet gösterilen kurslar sayesinde Çarşamba Belediyesi tarafından 192 polis, 14 bekçi, 76 asker ve BESYO’ya 26 öğrenci kazandırıldı.

“Destek bizden, başarı sizden” diyerek gençleri desteklemeye devam ettiklerini belirten Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Spor Akademisi Hazırlık Kurslarımız 4 yıldır faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Gençlerimiz hayallerindeki mesleğe ulaşabilmek için uzman kadromuz eşliğinde parkurlara hazırlanıyor. Yüksek de bir başarı oranımız var. Kurslarımız ile 4 yılda; 192 polis, 14 bekçi, 76 asker ve BESYO’ya 26 öğrenci kazandırdık. Biz Çarşamba Belediyesi olarak gençlerimizi destekleyen, onların hayatlarına dokunan her türlü faaliyette yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Spor Akademisi hazırlık kurslarımız da bu anlamda büyük önem arz ediyor. Kurslarımızın, gençlerimizin gelişimine sunduğu katkıyı ve başarılarındaki payı gördükçe, yaptığımız işlerin ne kadar değerli olduğunun bir kez daha farkına varmış oluyoruz. Polis olma hayaliyle çalışan adaylarımız 30. Dönem POMEM spor mülakatlarına girecekler. Kurslarımıza katılan, başarı gösteren tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu

Bunları da sevebilirsiniz