ÇARŞAMBA BELEDİYESİ’NDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE HOŞ GELDİN KARŞILAMASI

Çarşamba Belediyesi, üniversite öğrencilerini kampüs girişinde kurduğu hoş geldin standı ile karşıladı. Çarşamba Belediyesi ekipleri, kurdukları stand ile hem öğrencilere Çarşamba’yı anlatıyor hem de ilçeye dair önerileri dinliyor. 5 gün boyunca sürecek olan stanttaziyaretçilere meşhur Çarşamba pidesi, kıvratma gibi ikramlar yapılıyor.

Çarşamba Belediyesi, Mustafa Kemal Güneşdoğdu yerleşkesinde ev sahipliği yaptığı Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ve Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencilerini,yerleşke girişinde açtığı hoş geldiniz standı ile karşılıyor.Stantta öğrencilere Çarşamba tanıtılırken, öğrencilerin talep ve önerileri dinleniyor, sorunları çözüme kavuşturuluyor. Ali Fuat Başgil’in Gençlerle Başbaşa kitabı, Tarih Boyunca Çarşamba kitabı, meşhur Çarşamba pidesi ve kıvratması da standı ziyaret edenlere hediye ve ikram ediliyor.

Öğrencilere kitap hediyesi

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Gençlerimiz ülkemizin ayrı ayrı yerlerinden üniversiteyi kazanarak ilçemize geldiler. Hem gençlerimize hoş geldiniz demek hem de Çarşamba’mızı tanıtmak istedik. Ali Fuat Başgil’den adını alan hukuk fakültemizde; gençlerimiz Başgil Hocamızın ideolojisini, fikir dünyasını daha iyi anlasınlar, Çarşamba’mızın değerlerini bilsinler diye ‘Gençlerle Başbaşa’ kitabımızı öğrencilerimize hediye ediyoruz. Tarih Boyunca Çarşamba kitabı, meşhur Çarşamba pidemiz, kıvratmamız da öğrencilerimize küçük ikramlarımız. İlçemizde gençlerimizi ağırlamaktan, öğrencilerimizin yanında olmaktan her zaman gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Çarşamba öğrenci kenti

Başkan Doğan, “Çarşamba’mız her anlamda bir öğrenci kenti haline geldi. Kentimizde oluşturduğumuz sosyal faaliyet alanları, spor sahaları, macera parkı, kaykay ve paten parkuru gibi birçok alanımızı gençlerimizin beğenisine ve hizmetine sunuyoruz. Öğrencilerimiz Çarşamba’mıza okumaya geldiklerinde, kendilerini de geliştirebilecekleri alanlar olsun istiyoruz. Çarşamba hepimizin evi, genç kardeşlerimiz ilçemizde kendilerini yalnız hissetmesinler, her türlü sorunlarında bize kolayca ulaşabilsinler diye biz hep varız. Öğrencilerimizin daima yanındayız” ifadelerini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz