Cemal Bacakcı’dan da Samsunpor’a Destek Açıklaması

#Samsunspor’un TFF 1. Ligdeki şampiyonluk yarışında son haftalarda, Samsunpor üzerinde oynanan çirkin oyunlar üzerine, İstanbul’daki Samsunlular da harekete geçerek açıklamalarıyla, memleketlerinin takımlarına tam desteklerini dile getiriyor. #İstanbul İkitelli OSB Dolapdere Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Cemal Bacakcı’da sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu.

Samsunspor ülkemizin değerli bir markasıdır. #Samsun dendimi akla ilk gelen marka Samsunspor’dur. Eskiden Samsun’un milletvekilleri, belediye başkanları Samsun’un yerli çocuklarıydı. Hele bir Süleyman Yağcıoğlu, Samsunspor’da emeği çoktur. Bugün bizi temsil eden siyasiler ne sevincimize ne üzüntümüze ortak değiller. Neden mi? evet Samsunlu değiller. Samsun çocuklarınızı seçin. Samsunspor’a, Samsun ile ilgili yatırımlar gelsin.

Ne kadar güzel Samsun herkesin sıçrama tahtası, lütfen kendi çocuklarınızı seçin ki hesap sormanız kolay olsun. Samsunspor’umuzun başkanına sahip çıkalım. O bizim başkanımız. Ne yapsın içi yanıyor. Sayın içişleri bakanımız yeri geldi mi, Bafralıyım diyor. Dayıları Bafra’da yaşıyor. Benimde arkadaşlarım. İnşallah bu meseleyi büyütmez. Kendisine yakışanı yapar diye düşünüyorum.

Bunları da sevebilirsiniz