CEMİL DORUK’LA DERNEK FAALIYETLERINİ KONUŞTUK

 

TUZLA SAMSUNLULAR DERNEĞİ Başkanı CEMİL DORUK ile bir araya geldik.
Tuzla Samsunlular Derneğinin faaliyetlerini konuştuk.
Yaptıklarını,yapacaklarını anlattı.

Gönül Köprüsü;
Sayın Doruk,Tuzla samsunlular Dernegi olarak neler yapiyorsunuz.
Gelecekte ne tür faaliyetleri planlıyorsunuz?

Cemil Doruk;
Dernek olarak, kimsenin aklına gelmeyen bir ilki gerçekleştirdik.
Samsun Ladik’li minik öğrenciler için bir ilke imza attık. Tuzla belediyesinin katkılarıyla Karadeniz turnesine çıkan tiyatro ekibini ilçemize yönlendirerek ilk kez tiyatro gösterisi izleme fırsatı bulan minik öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi.
Tuzla Samsunlular derneği olarak bölgemizde bir çok alanda hizmet vermeye devam ederken 700 km uzaktaki hemşerimizi unutmuyor,Ladik için de farklı alanlarda hizmet vermekten geri durmuyoruz.
Bu kapsamda;
Dernek Başkan olarak bu kez takdire şayan bir hamle ile hayatımızda ilk kez palyaço, animasyon ve tiyatro gösterisi izleme olanağı sağladık.

Gönül Köprüsü;
Cemil Bey,Dernek faaliyetlerini yurýturken en önemli amacınız nedir?

Cemil Doruk;
Bizler göreve geldiğimizde yönetim olarak bir hedef belirledik;
Bu ülkede yaşayan önce tüm hemşerilerimizle birlik olma mücadelesi içine girdik ve kendi sorunlarımız varken kimseye faydamız olmayacağını biliyorduk. Önce kendi içimizde birlik ve beraberliği sağladık ve bir çok STK da olmayan kadın kollarıni ve gençlik kollarını kurduk.
Biz büyük ve güçlü bir ekibiz.
Aslında bir başarı varsa,bu dernek bir yerlerde adından söz ettiriyorsa,bu, ekibimizin birlikte,koordineli çalışması sayesindedir.
Tabiki de bu kadar mücadele sonunda üyelerimizde yapılan doğru işleri görüp her faaliyet ve organizasyon da yanımızda oldular. Ben başta tüm yönetimime ( ana kadro kadın kolları ve gençlik kolları) teşekkür ediyorum. Haziran ayında yapılacak toplantıda yeni programlar karara bağlanıp yeni proje ve etkinliklere üyelerimizle birlikte devam edeceğiz.

Gönül Köprüsü;
Başkanım peki yorgunluk yokmu ?

Cemil Doruk;
Bedenen aslında yoruldugumuz oluyor ama bir çocuğun mutluluğu, bir annenin duası herşeyin önüne geçiyor.Butun yorgunluğumuzu unutturuyor.
Atalarımız,”Her gün yeni bir baslangictir”demişler.
Biz de; her yeni güne,bir önceki günün yorgunluğunu unutsa,zinde bir performans ve enerji ile başlıyoruz.

Bunları da sevebilirsiniz