ÇEVRE HASSASİYETİNDE İLKADIM ÖRNEK BİR İLÇE

İLKADIM’DA  ÇEVRE ZABITALARINA ÇEVRE TEMİZLİĞİ KONUSUNDA EĞİTİM TOPLANTISI YAPILDI.

İlkadım Belediyesi,ilçe genelinde görev yapan çevre zabıtalara çevre temizliği konusunda eğitim toplantısı yapıldı.

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çevre temizliği konusunda farkındalık yaratan seminerlerine aralıksız devam ediyor. Hayat kalitesini daha fazla yükselterek, halkın sağlıklı, huzurlu ve temiz bir çevrede yaşamasını sağlamak amacıyla İlkadım ilçesinin temizliği için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri gece-gündüz yol yıkama, çöp toplama ve genel temizlik çalışmalarını titizlikle yürütürken bir yandan da çevre zabıtaları  ilçenin  çevre temizliği konusunda yapılan bilgilendirme ve eğitim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

“Bilinçli, eğitim kalitesi yüksek görevine aşina bir yapı için eğitim veriyoruz”

Çevre ve hava kirliliğinin önlenmesine yönelik yapılacak çalışmaların anlatıldığı eğitim toplantılarıyla  zabıtaları bilinçlendirmeyi amaçladıklarını anlatan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Vatandaşlarımızdan gelen şikayetleri anında işleme alarak çevreye tehdit oluşturan ve tehlike arz eden durumlara karşı harekete geçiyoruz.

İlkadım  çevre hassasiyeti konusunda örnek bir ilçe. Kentin güzelliğini korumak için hepimize görevler düşüyor, vatandaşlarımız da bu bilinçle hareket etmesi gerekiyor. Çevre temizliği konusundaki duyarlılığın kazandırılması adına Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli,  ilçemizde görev yapan çevre zabıtalarımıza çevre bilinci aşılamak için seminerler düzenliyoruz. Amacımız daha bilinçli daha eğitimli ve görevine aşina olmuş zabıta teşkilatlarını oluşturmaktır. Zabıta ekiplerinin eğitim kalitesini yükselterek, çevre bilincini aşılayarak daha iyi hizmet vermeyi arzuluyoruz. Amacımız çevre temizliğine karşı farkındalık yaramak” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz