ÇİFTÇİ KAYIT SİSTEMİ TOPLANTISI KAYMAKAM CEVDET ERTÜRKMEN’İN KATILIMIYLA BAFRA ZİRAAT ODASI TOPLANTI SALONUNDA YAPILDI

 

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Bafra Ziraat Odası Başkanlığının ortaklaşa tertip ettiği Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) toplantısı Kaymakam Cevdet Ertürkmen’in katılımlarıyla İlçe Ziraat Odası toplantı salonunda yapıldı.

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner’in açılış konuşması yaptığı toplantıda mahalle muhtarlarına hitap eden Kaymakam Cevdet Ertürkmen, “çiftçi kayıt sisteminin önemi, ekilen ürünlerin verimliliği, tarımsal sulama ve günümüzde yaşanan kuraklıklar ve etkileri gibi konular” üzerinde durdu.

İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Muharrem Nas da, çiftçilerimizin mahalle bazlı müracaat sistemine geçilmesinde sıkıntı çekmemeleri için İlçe Ziraat Odası Başkanlığı ile ortak çalışmalarına devam edildiği ve 2022 yılında çiftçi kayıt sistemine müracaatlarda dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verdi.

Toplantıya Kaymakam Cevdet Ertürkmen, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Muharrem Nas, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç ve mahalle muhtarları katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz