ÇÖZÜM KOLEJİ “KARMA SANAT SERGİSİ” SANATSEVERLER İLE BULUŞTU

Ankara Çözüm Kolejinin “VI. Geleneksel Karma Sanat Sergisi” Sanatseverler ile Buluştu!

Görkemli bir açılışa sahne olan VI. Geleneksel Karma Sanat Sergisi, öğrencilerin ve öğretmenlerin büyük bir emek ve özveri ile hazırladıkları birbirinden kıymetli ürünleri sanatseverler ile buluşturdu.
Üreten ve gelişen neslin her daim temsilcisi olan ÇÖZÜM KOLEJİ, Geleneksel Karma Sanat Sergisi’ndeki “Geri Dönüşüm” teması ile 2024 yılına daha en başında damga vurdu. Sanatseverler ile eserlerini buluşturmanın yanında geri döşüm ve yenilenebilirlik alanlarında farkındalık oluşturmayı hedefleyen Ankara Çözüm Koleji öğrencileri ve öğretmenleri; serginin ilk gününden dikkatleri üzerine çekti.

Serginin açılışında
Ankara Çözüm Koleji Genel Müdürü ve ATO Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ahmet AKÇA, Ankara Çözüm Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ahmet ŞİMŞEK, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi ve Sinop Milletvekili Sayın Dr. Nazım MAVİŞ ve T.C. Kültür & Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam katılımları ile Çözüm camiasını onurlandırdı.

Ankara Çözüm Koleji Kampüs Genel Müdürü Arif YAŞASINOĞLU, gerçekleştirdiği açılış konuşmasında: “Çözüm’ün sanatta olduğunu bilerek, Çözüm’ün koridorlarını yaşayan sanat alanları haline dönüştürdük.” diyerek sanata verdikleri değeri vurguladı.

Serginin davetlilerinden olan TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım MAVİŞ; sanata ve sanatçıya değer veren bir okul olarak ortaya koydukları farkı vurgulayarak emeği geçen herkesi tebrik etti.

Sergiye katılarak Çözüm camiasını onurlandıran T.C. Kültür & Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, gerçekleştirdiği konuşmada Ankara Çözüm Koleji’nin sanat alanında çok farklı ve başarılı bir noktada olduğunu belirterek sergide emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Açılış kurdelesinin kesimi ile sergiyi gezen misafir konuklar ve sanatseverler, her eseri öğrencilerden dinleme imkanı buldu. Yine öğrencilerin hazırlamış olduğu koro, halk oyunları ve geri dönüşüm defilesi sergiye renk kattı.

 

Bunları da sevebilirsiniz