Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı İkiz’e büyük destek

Seçimlere kısa bir süre kala Havza’da seçim çalışmalarında önde giden Efsane Başkan Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz’e destek ziyaretleri de devam ediyor.

Önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Balkan Türkleri Konfederasyonu Kurucu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Altunbaş, TÜRK-İŞ eski Genel Mali Sekreteri Enver Toçoğlu ile beraberindeki iş insanları Faruk Toçoğlu ve Berat Topçuoğlu Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz’i bürosunda ziyaret ederek başarılar dilediler.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyarette İkiz’e başarılar dileyerek; “Çalışnalığı ve tecrübesi ile Havza’ya çok şeyler kazandıracağına inandığım kardeşim Sayın Murat İkiz’in yanında ve destekçisiyiz. Rabbim yolunu açık etsin, yar ve yardımcısı olsun.”dedi.

Balkan Türkleri Konfederasyonu Kurucu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Altunbaş ise İkiz’in ilçe için önemli bir şans olduğunu ifade ederek başarılar diledi.

Başkan Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz ise misafirlerine teşekkür ederek; “ Daha yaşanabilir, göçün bittiği, istihdamın arttığını, sanayi ve termal turizm şehir Havza için yola çıktık. İnşallah bunu başaracak tecrübe ve azme sahibim. Önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın  Zihni Şahin’e , Balkan Türkleri Konfederasyonu Kurucu Genel Başkan Yardımcısı Sayın İzzet Altunbaş’a, TÜRK-İŞ eski Genel Mali Sekreteri Sayın Enver Toçoğlu ve beraberindeki misafirlerimize destekleri ve ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim.”dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz seçim çalışmaları kapsamında akşam ise Erikbelen Mahallesini ziyaret etti etti.

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’e kırsal mahalle ziyaretlerinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, Ömür Gül, Hasan Kaya, İlhami Oğuz, Ak Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler eşlik ettiler.

İkiz burada yapmış olduğu konuşmada 31 Mart günü Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’a, Havza Belediye Başkan Adayı olarak kendine ve belediye meclis üyesi adaylarına destekler istedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz