DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Türkiye Meyve Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Alaettin Gülal, Bahar Kalkanı Harekatında devletin yanında olduklarını belirterek, “Gün birlik olma günüdür. Bir olursak biz oluruz, ayrışırsak hiç oluruz. Devletimizin, milletimizin yanında olarak, tüm tehditlere, tüm hainliklere karşı dimdik duracağız. Bahar Kalkanı Harekatını zaferle sonuçlandıracağız. Askere gönüllü gitmeye hazırız” dedi.

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ

Türkiye Meyve Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Alaettin Gülal, İdlip’te meydana gelen hain saldırı sonrası başlatılan Bahar Kalkanı Harekâtına destek verdiğini açıkladı. Birlik çağrısında bulunan Başkan Gülal, “Bahar Kalkanı Harekatı ile şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak, yapılan hainliğin bedeli en ağır şekilde ödenecektir. Bahar Kalkanı Harekâtını destekliyoruz. Gün birlik olma günüdür. Unutulmamalıdır ki bir olursak biz oluruz, güçlü oluruz, ayrışırsak hiç oluruz.

Hep birlikte devletimizin yanında olarak, tehditlere boyun eğmeyeceğiz, hainliklerin karşısında dimdik duracağız. Devletimizin, milletimizin yanındayız. Her türlü göreve hazırız çünkü bizim şanlı tarihimizden öğrendiğimiz, yadigar aldığımız duruş, böyle bir duruştur. 15 Temmuz’da milletimizin atalarından yadigar olan bu duruşunun karşısında bozguna uğrayan hainler, bugün İdlip’te Mehmetçiklerimizi hedef almış ve pis emellerini hayata geçirme hayalleri kurmuşlardır. Herkes bilmelidir ki bizler bin yıldır yürüdüğümüz yoldan dönmeyeceğiz, Bahar Kalkanı Harekatını zaferle sonuçlandıracağız” dedi

Bunları da sevebilirsiniz