DURSUN ŞAHİN A.ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

YADEF Genel Baskanı Dursun Sahin Ak Parti’den Yakakent İlçesi Belediye Başkanlığı için A.Adaylık muracaatını yaptı.
Dursun Şahin A.Adaylık Başvurusunu şöyle anlattı.

Bugün Yakakent Ak Parti İlçe Başkanlığı’nda Belediye Başakanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunduk. Bizi samimiyetle ağırlayan Yakakent Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Saliha Korkmaz ve yönetimine, Ak Parti Yakakent Gençlik Kolları Başkanı Sayın Fatih KORKMAZ ve yönetimine, YADEF dernek başkanlarımızdan Muzaffer DEMİRTAŞ,Celal DANACI, Eyüp BAŞ, Çetin GENÇOĞLU, Satılmış DÖNMEZ,Recep OLGUN, Arif AKÇA, Şeref DÖNMEZ, Şahin METE, Esat ŞAHİN, Nurdet ALTUN, Nuri KORKMAZ, Fatih GÜRSOY, Yaşar ÖZTÜRK ve bu özel günde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.

BASIN AÇIKLAMAMIZ:
Çok değerli Yakakentli hemşehrilerim ,hepinizi en içten dileklerimle sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Bildiğiniz üzere Türkiye yüzyılında 31 Mart tarihinde ülkemizde bir yerel seçim olacaktır. Ben de bu seçimde yeşil ile mavinin buluşma noktası, Samsun’un incisi Yakakent’imize hizmet etmek, memleketimizi bir adım daha ileriye, hak ettiği noktaya getirmek ve siz değerli hemşerilerimize en güzel şekilde hizmet etmek gayeleri ile yıllardır çatısı altında bulunduğum Ak Partiden Belediye Başkanlığı adaylığımı açıklıyorum.
Bir memleketi değerli kılan öncelikle o memleketin içerisinde yaşayanlar,sonra da yapılan hizmetlerdir. Bizim memleketimiz sizler ile çok değerli ve kıymetli.Benim hedefim gerekli hizmetler ve yerinde yatırımlar ile güzel Yakakent’imizin değerine değer katmaktır. Her çıkılan yol biraz dikenli biraz taşlıdır. Ancak insanın yanında sizin gibi dostlar varsa;yürünen her yol gül kokar, her yol aydınlığa çıkar. Ben bu yola sizlerle bu şehrin gerçek evlatları ile, kutlu bir gaye için çıkıyorum.Yakakent bizim sevdamız, bizim hayalimiz, bizim rüyamız;Yakakent bizim çocukluğumuz,gençliğimiz,geleceğimiz.

Teşkilatımızla, âkillerimizle birlikte Yakakent’imize değer katmak için Türkiye Yüzyılında Yakakent’imizi şekillendirmek, memleketimizi hak ettiği yere getirmek için özveri ile çalışacağız,çıktığımız bu yolda yanımızda yer alan herkese teşekkür ederim.
Hepinizi sevgi,saygı ve muhabbetle selamlıyor, hayırlı günler diliyorum.

Bunları da sevebilirsiniz