Emine Erdoğan’dan Canik Belediyesi’ne Teşekkür

Canik Belediyesi’ni ilçeye kazandırdığı Canik Orman Okulu’ndan dolayı tebrik eden Emine Erdoğan, “Tabiatın bir parçası oldukları bilinciyle yetişen çocuklarımız, şüphesiz toprağı, suyu, havayı daha güçlü koruyacaktır. Bunu öngörerek Orman Okulu projesini hayata geçiren Samsun Canik Belediyesi’ni tebrik ediyorum” dedi.

Canik Belediyesi’nin doğa ve çevre dostu nesiller yetiştirilmesini ve toplamında sürdürülebilir çevre anlayışının yer edinmesini hedefleyerek ilçeye kazandırdığı projeler büyük ilgi ve beğeni görmeye devam ediyor. Türkiye’de gerçekleştirilen sıfır atık projelerine öncülük eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emime Erdoğan Canik Belediyesi’ni ilçeye kazandırdığı Orman Okulu Projesi’nden dolayı tebrik etti. Canik Orman Okulu’nun tanıtım videosunu sosyal medya hesaplarından paylaşan Emine Erdoğan, “Tabiatın bir parçası oldukları bilinciyle yetişen çocuklarımız, şüphesiz toprağı, suyu, havayı daha güçlü koruyacaktır. Bunu öngörerek Orman Okulu projesini hayata geçiren Samsun Canik Belediyesi’ni tebrik ediyorum” ifadelerinde bulundu.

 

Çocuklara Ekolojik Yaşamın Önemi ve Doğa Sevgisi Aşılanıyor.

Türkiye’de sıfır atık projelerine öncülük eden, doğa ve çevre ile ilgili birçok projeyi himaye eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda Canik Belediyesi’ni ilçeye kazandırdığı Canik Namiye Mümin Erol Doğa ve Fen Okulu’ndan dolayı tebrik etti. Emine Erdoğan sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Yeşilin içinde bir okul… Tabiatın bir parçası oldukları bilinciyle yetişen çocuklarımız, şüphesiz toprağı, suyu, havayı daha güçlü koruyacaktır. Bunu öngörerek Orman Okulu projesini hayata geçiren Samsun Canik Belediyesi’ni tebrik ediyorum. Okulda çocuklarımıza organik üretimin nasıl yapıldığı, sıfır atık hareketinin ne olduğu uygulamalı olarak anlatılırken, ekolojik yaşamın önemi ve doğa sevgisi aşılanıyor. Çocuklarımız için büyük bir kazanım olarak gördüğüm çevre projelerinin katlanarak artmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

“Çocuklarımıza doğayı doğada öğretiyoruz”

Sürdürülebilir çevre anlayışına hâkim nesiller ve israfa karşı toplumlar yetiştirmek için çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Çocuklarımızda ve gençlerimizde doğa ve çevre bilinci oluşturmak adına ilçemize kazandırdığımız Canik Orman Okulumuzda onlara doğayı doğada öğretiyoruz. Özellikle aynı dünyayı paylaştığımız canlılara saygılı, sürdürülebilir çevre anlayışına hâkim nesilleri, her türlü israfa karşı, doğal kaynaklarını koruyan toplumları yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kıymetli eşleri Sayın Emine Erdoğan’dan daha önce ülkemizde yürütülen Sıfır Atık Projeleri kapsamında ilçemizde hayata geçirdiğimiz Sıfır Atık Köyü projemizle ödül aldık. Atıl bir okul binasından çevre ve doğa dostu nesiller yetiştiren bir eğitim kampüsü haline getirdiğimiz Canik Orman Okulumuza ilgi gösteren, ülkemizdeki sıfır atık projelerine öncülük eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kıymetli eşleri Sayın Emine Erdoğan’a bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz