EN BÜYÜK HAYALİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEK

Kurtuluş mahallesinde ikamet eden Epilepsi hastası İlker Yıldırım’ın en büyük hayali Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşebilmek.
Bu isteğini bir düğünde karşılaştığı Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a ileten İlker Yıldırım, bu isteği yerine gelene en azından bir portre fotoğrafına ulaşmak istediğini söylemesi üzerine Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, İlker Yıldırım’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çerçeveli bir fotoğrafını gönderdi.
TELEVİZYONUN BAŞINDAN AYRILMIYOR
Belediye Basın Biriminin kendisine fotoğrafı ulaştırmasıyla mutluğu gözlerinden okunan İlker Yıldırım, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti. İlker Yıldırım’ın annesi Hamide Yıldırım oğlunun doğuştan Epilepsi hastası olduğunu belirterek, “İlker, Cumhurbaşkanımızı çok seviyor. Onu televizyonda gördüğü zaman çok heyecanlanıyor ve o yayın bitene kadar televizyonun başından ayrılmıyor. Oğlumun en büyük isteği Cumhurbaşkanımızla bizzat görüşebilmek. Çok zor olduğunu biliyoruz ama bir gün bir fırsat yakalayıp İlker’i Cumhurbaşkanımızla görüştürebilsek çok mutlu olacağız” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz