Erdoğan’a Binlerce Mektup

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde AK Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ismi açıklanan Mustafa Demir’e vatandaşların tepkisi dinmiyor. Samsunlular, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a CİMER’den mektup yağdırıyor

AK Parti’nin ‘Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı’ olarak açıklanan Mustafa Demir’in adaylığının değiştirilmesi için her yolu deneyen Samsunlular, bu defa çareyi CİMER’de buldu.

SESLERİNİ ERDOĞAN’A DUYURMAK İSTİYORLAR

Sosyal medyada gruplar kuran ve her türlü platformda Mustafa Demir’e tepkilerini gösteren Samsunlular, şimdi de CİMER’in yolunu tuttu. Samsunluların CİMER üzerinden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a binlerce mektup gönderdiği ortaya çıktı.

İŞTE CİMER’E GÖNDERİLEN O MEKTUP:

Samsunlular tarafından sosyal medyada elden ele dolaştırılan CİMER’e gönderilmesi istenen mektupta şu ifadeler yer alıyor;

“Sayın Cumhurbaşkanımıza,
Ak Parti üyesi olarak Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi adayınızı değiştirmenizi arz ediyoruz. Sayın Mustafa Demir’in adaylığı açıklandığı andan itibaren Bakanlığı döneminde Samsun’a katkısının olmadığı ve halkın içinden birisi görülmemesi nedeniyle tepki aldığı, Sayın Zihni şahin’in halkın gönlünde olduğu ve aday gösterildiği taktirde rekor bir oy ile seçileceği her türlü platformda bilinmektedir. Bu konuda sosyal medyanın analiz edilmesi ve anketlere önem verilmesi en büyük temennimizdir. Partinin geleceği için yapılan bu hatadan dönülmesi partililerimizin ve halkımızın moral ve motivasyonunun artması gerekmektedir.
Saygılarımla.”

Bunları da sevebilirsiniz