ERHAN USTA, GELSİN YATIRIMLARI GEZDİRELİM

 

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, “ Milletvekili Erhan Usta AK Parti yatırımlarını görmek istiyorsa gelsin Kavak’ta gezdirelim” dedi.

Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın önceki akşam Kavak Dernekler Federasyonu “ KADEF” tarafından düzenlenen tirit gecesinde yaptığı konuşmasını eleştiren AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, Milletvekili Erhan Usta’nın konuşması ile siyaset üstü geceye gölge düşürdüğünü öne sürdü.

İlçe Başkanı Onur Bakır, yapılan konuşmanın gecenin özüne aykırı olduğunu belirtti. Bakır, “ Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu ile birlikte katılım sağladığımız, KADEF tarafından tertip edilen tirit programında her görüşten Kavaklı hemşerilerimizin bir araya geldiği, kaynaştığı, hasret giderdiği bir ortam olması gerekirken sanki her görüşten hemşerilerimizin buluştuğu yer olmaktan çıkıp birilerinin siyasi arka bahçesinde planlanmış bir ortama dönüştüğünü üzülerek müşahede ettik. Hemşerilerimize olan saygımızdan ötürü ortamın ahengini bozmamak adına söz almadık” dedi.

İP Milletvekili Usta’nın konuşmasında salonun dayanışma ve birlik ruhuna uygun olmayan beyanları yanı sıra, AK Parti iktidarı döneminde Kavak’a karayolu geçişi hariç hiçbir yatırım yapılmadığı şeklinde bir ifade kullanmasını da eleştiren Bakır, yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“ Kavak ilçemizi sadece karayolunu kullanarak geçen ve bu millete hizmet için yapılan yatırımları görmeyen ya da görmezden gelen Sayın Usta’dan da bu beklenirdi. Eğer kullandığı karayolu hariç, ne yapıldı diye merak buyurursa kendisini ilçemize davet ederek neler yapıldığını tek tek yerinde göstermekten ayrıca mutlu oluruz. Kendi partisinde selefi olan grup başkan vekilinin, Vatanı uğruna can veren kahraman şehit ailemizin yakınlarına en galiz küfür edenleri görmeyenler, elbette yapılan onca yatırımı görmezler. Hemşeri Dernek ve Federasyonları, dayandıkları hemşeri gruplarını temsil ettikleri ölçüde itibar kazanırlar. Bu çerçevede de siyaset üstü bir bakışla yönetilmesi gerekir. KADEF’i olması gerektiğinin aksine kendi siyasi emelleri uğruna kullanan yada kullanılmasına müsaade eden KADEF başkan ve yönetimini de değerli hemşerilerimizin takdirlerine havale ediyoruz.”

 

 

 

Bunları da sevebilirsiniz