Erhan Usta’ya Tuzak Mı?

Erhan Usta’ya Tuzak

Samsun’luları Kızdırdı

Oy pusulalarında Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta’nın mühür yerinin diğerlerinden farklı olarak üst kısımda gösterilmesi, dolayısıyla vurulan mühürün iptal edilmesine yol açacak şekilde hazırlanmış olması Erhan Usta’yı da vicdan sahibi Samsun seçmenini de çileden çıkardı.

Erhan Usta bu konu ile ilgili bir açıklamada bulundu, şöyle dedi;

“Kıymetli Hemşehrilerim, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Siyasi Partiler ve Bağımsız Adaylar Oy Pusulasının (Beyaz Pusula) en sonunda yer almaktayım. Tek bağımsız aday benim.

Fakat oy pusulasında siyasi partilerin her birine bir tam sütun ayrılırken, tek bağımsız aday olmama rağmen bana yarım sütun ayrılmış durumdadır. Bu nedenle oyunuzu kullanırken mühürü en sondaki sütunun üst bölümdeki daire içine vurmanız önem arz etmektedir. Alt tarafa vurulan mühürler geçersiz sayılacaktır. Her alanda olduğu gibi oy pusulasında da haksızlık var ama yılmayacağız, yıkılmayacağız! Diyorum ki: Pusulanın sonundayız, ama Allah’ın izniyle 1 Nisan’dan itibaren Samsun’un başında olacağız! Kazanacağız! Birlikte başaracağız!” ifadelerine yer verdi.

Bunları da sevebilirsiniz