Esenler Alaçamlılar Derneğinden Muhteşem bir Piknik Şöleni

Esenler Alaçamlılar Derneği, her yıl olduğu gibi,bu yıl da muhteşem bir piknik şöleni organize ederek Alaçamlı hemşehrilerinin bir araya gelmesine ve kucaklaşmasına vesile oldu.

Bu yıl 28.si düzenlenen,piknik ve keşkek şöleni Yine Arnavutkö’yde gerçekleşti.
Programa binlerce insan katıldı.
Alaçam dışından,Samsunun diğer ilçelerinden de yoğun katılım olduğu gözlendi.
İstanbulda yaşayan Alaçam’lıları, Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, Alaçamlı iş adamı, eski Geyikkoşan güreş ağası Hasan Asan da yalnız bırakmadı.

Onlarla birlikte Alaçam’dan çok sayıda insan piknik Şölenine katılarak gurbetçi hemsşehrilerinin heyecan ve coşkusunu paylaştı.

İstanbul Alaçamlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Maden ve yönetimi tarafından 02 Haziran 2024 Pazar günü Arnavutköy Ünlü Piknik Alanında 28.incisini gerçekleştirilen Arnavutköy Piknik ve Keşkek Festivaline SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşcı da yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte katılım sağladı.
Alaçamlıların istanbuldaki duayenlerinden İşadamı,Aldef’in Onursal Başkanı Sefer Aksoy, Önceki Dönem Aldef Başkanı, Fehim Gevrek, Aldefin mevcut Genel Başkanı Mustafa Elibol ,Isadami Turgut Şahin, Geyikkoşan Güreş Ağası İbrahim Deniz de piknik ve keşkek Şöleninin ağır konukları arasındaydı.

Piknik Ağgalığını Hikmet Atasoy Aldı

Piknik ağalığını
İstanbul Esenler Alaçamlılar Derneği kurucularından, İstanbul Esenler Alaçamlılar derneğinde dönem başkanlığı görevinde de bulunan Alaçam Sevdalısı iş insanı Hikmet Atasoy 225 bin tl ile aldı.

İstanbul Alaçamlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin
Arnavutköy Piknik alanında yerel sanatçıların yer aldığı piknikte vatandaşlar doyasıya eylendi ve birbirleri ile hasret giderdiler.

İstanbul Alaçamlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Maden ve yönetimi tarafından düzenlenen piknik ve keşkek festivalinde Piknik ve Keşkek Festivali Ağalığını,Alaçamlı İş İnsanı Hikmet Atasoy 225.000 TL’ye aldı. Piknik Ağası,Hikmet Atasoy omuzlara alınarak piknik alanında dolaştırıldı.
Piknik ve Keşkek Şöleni ilginç hemşehri kucaklaşmalarına ve renkli görüntülere sahne oldu.

Alaçamlılar Mahalli Sanatçılarla Coştu

Başta Alaçamlı Türk Halk Müziği Sanatçısı Zennure Çaylı Koç olmak üzere, Piknik ve keşkek Şöleninde mahalli sanatçılarda yer aldı.
İcra ettikleri birbirinden güzel şarkı ve türkülerle Alaçamlılara coşku dolu bir gün yaşattılar.
programın Sunuculuğunu,Istanbuldaki Samsunluların vazgeçilmez sunucusu İsmail Şahin yaptı.

Başkan Yaşar Maden’den Teşekkür.

Esenler Alaçamlılar Derneği Başkanı Yaşar Maden, programda bir teşekkür konuşması yaptı.

Başkan Yaşar Maden özetle şöyle dedi;
“Sevgili hemşehrilerim.
Bu tarihi günümüzde, işinizi gücünüzü bırakarak festivalimize katılım sağlayıp, heyecan ve coşkumuzu paylaştığınız, Alaçamlıların birlik ve beraberliğini perçinlediğiniz için sizlere en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum.
Ayrıca, bu programın hazırlanmasında bizlere yardımcı olan tüm hemşehrilerime ve kardeşlerime de sonsuz teşekkürler ediyorum.
Biz Alaçamlılar Büyük Bir Aileyiz.
Bundan sonraki tüm programlarımızda genç kardeşlerimize büyük bir önem vereceğiz .Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim geleceğimizdir.
Alaçam’lılar arasında, kırgınlık ve küskünlüklere asla yer vermeyeceğiz.
Birbirimize sevgi ve saygı vaz geçemeyeceğimiz şiarimızdır.
Bizler birbirimizin kardeşleriyiz.
Bu asla unutulmasın.
Her nerede yaşarsak yaşayalım, yeri, vakti zamanı geldiğinde bir araya gelip kucaklaşmasını, birlik ve beraberliğimizi ortaya koymasını herkesten daha iyi biliriz.
Her nerede olursak olalım, doğup büyüdüğümüz ve gurbete yollandığımız, ana kucağı, baba ocağı Alaçamımızı da hiç bir zaman unutmayız.
Her an, Alaçamla kucaklaşarak burada gördüğünüz gibi muhteşem birliğimizi sağlarız.
Gönülleri bileşenler, gurbet elde dertleşenler selam sizlere..
Sevgili hemşehrilerim.
Hepinizi en derin sevgi, saygı ve muhabbetlerimle selamlıyorum.”

 

Bunları da sevebilirsiniz