FATSA BELEDİYESİ BİRİM MÜDÜRLERİNİN ONURUNA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Fatsa Sakarya İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Tülay Demirbaş tarafından belediye birim Müdürlerinin onuruma teşekkür plaketi verdi.

Fatsa Sakarya İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Tülay Demirbaş, Başkan Yardımcısı, Gülhan Bağana, Okul Müdürü Nazım Aslaner ve Müdür Yardımcısı Esra Yazıcı okullarına yaptıkları hizmetlerden dolayı Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva’ya, Fen İşleri Müdürü Ayhan Uslu’ya, Destek Hizmetleri Müdürü Yener Şahin’e ve Destek Hizmetleri Şefi Fatih Acar’a plaket takdim ettiler.

‘HER BİRİMDEN HİZMET ALIYORUZ’
Sakarya İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Tülay Demirbaş en büyük teşekkürü talep ettikleri hiçbir konuyu reddetmeyen Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a ettiklerini belirterek, “Okulumuza, voleybol ve basketbol sahası, okul bahçesinin etrafına duvar üstü tel çit, okul ile Bülbül deresine çelik köprü, Bülbül Deresinde detaylı temizlik ve okul ana girişine çelik sundurma çatı çalışmaları yapıldı. Fatsa belediyesi’nde hangi birimin kapısına gitsek Bizim taleplerimizi geri çevirmiyor ve bu nedenle birim müdürlerimize hizmetleri anısına birer teşekkür belgesi vermek istedik” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz