FATSA KAPALI PAZAR YERİ BÜYÜYOR

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Karadeniz’in en büyük kapalı pazar yerinde kapsamlı bir genişletme çalışması başlatıldığını açıkladı.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, hem vatandaşların hem de pazarcı esnafının ihtiyaçları doğrultusunda mevcut kapalı pazar alanına yaklaşık 1 dönümlük ek alan kazandırılacağını belirterek, bu çalışmayla birlikte pazar düzeninin, kullanım konforunun ve işleyişin daha sağlıklı bir yapıya kavuşturulmasının hedeflendiğini ifade etti.

DAHA DÜZENLİ VE KONFORLU BİR PAZAR
Yapılacak genişleme sayesinde pazarcı esnafının daha ferah bir ortamda hizmet vereceğini vurgulayan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar vatandaşların ise daha düzenli ve erişilebilir bir pazar alanına kavuşacağını söyledi. Çalışmalar kapsamında, önceki dönem İlçe Başkanı İsa Yüksel, belediye birim müdürleri ve şeflerle birlikte alanda incelemelerde bulunduklarını belirten, Başkan İbrahim Etem Kibar yapılacak projelere ilişkin değerlendirmelerin yerinde gerçekleştirildiğini kaydetti.

ÜRETİMİ VE ESNAFI ÖNCELEYEN YATIRIMLAR
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaptığı açıklamasında,”Üreteni destekleyen, esnafın emeğini gözeten ve şehir yaşamının kalitesini artıran yatırımlarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz