Ferit Torunoğlu Ak Partiden Aday adayı

 

Tanınmış bürokrat Ferit Torunoğlu,14 .ayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel seçimlerde Ak Partiden Ankara 3.Bölgeden Milletvekili adaylığı için muracaatıni yaptı.

Aday adaylığı dilekçesini veren Ferit Torunoglu şu açıklamayı yaptı;

2023 milletvekili seçimleri için Ak Parti Ankara 3. Bölge milletvekili aday adaylığı için başvurumu yapmış bulunmaktayım.

Türkiye’nin 2018’de başkanlık sistemine geçişinden sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayip ERDOĞAN’nın vizyon ve misyonu ile ülkemiz büyük bir değişim ve dönüşüme adım atmıştır. Türkiye’nin bu günlere gelmesi elbette kolay olmamıştır ve bu aşamaya gelinceye kadar çok büyük badireler atlatılmıştır.

Pandemi sonrası ve Ukranya-Rusya savaşının çıkması ile dünaydaki bir çok paradigma değişmiştir. Dünyada lider sıkıntısı yaşandığı bir dönemde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayip ERDOĞAN’ın izlediği politikayla, Türkiye bölgesel ve küresel bir güç olduğunu ispatlamıştır. Özellikle tahıl koridorunun açılması noktasında üstlenmiş olduğu misyon tüm insanlığa faydalı olmuştur.
Ülkemiz; Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ve AK Parti yönetiminde büyük kazanımlar elde etmiştir. İki kutuplu dünyadan çok kutuplu dünyaya geçişte uyguladığı proaktif dış politika ile AKDENİZ, AFRİKA, BALKANLAR, KAFKASLAR ve dünyanın bir çok bölgedesinde etki alanını güçlendirmiştir ve bu gücü kalıcı hale getirmek için savunma sanayiinde büyük atılımlar gerçekleştirilmiştir.

İçinden geçtiğimiz yüzyılının klavuzu nasıl Türkiyemiz ise, o klavuz geminin kaptanı da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ben de o gemide bir mürettebat, o gemide bir hizmetkar olabilmek için yola çıkıyorum.

Sevdanız sevdam, ülkünüz ülkümdür.
Gayret bizden, başarı Allah’tandır.

 

Bunları da sevebilirsiniz

Ferit Torunoğlu Ak Partiden Aday adayı” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.