FLOOR CURLİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SAMSUN’DA BAŞLADI

Floor Curling 2025–2026 Sezonu Türkiye Şampiyonası, 17–23 Kasım 2025 tarihleri arasında Samsun’da düzenleniyor. Şampiyonanın açılış seremonisi düzenlendi. 26 ilden 54 kulüp dereceye girmek için mücadele ediyor.

Floor Curling 2025–2026 Sezonu Türkiye Şampiyonası, 17–23 Kasım 2025 tarihleri arasında Samsun’da düzenleniyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuların mücadele edeceği şampiyona, İlkadım Okçuluk Salonu’nda başladı. 26 ilden 54 kulübün katıldığı şampiyonasının açılış seremonisi gerçekleşti. Seremoniye Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kenan Şebin, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, protokol üyeleri, antrenörler ve sporcular katıldı.

SPORCULARA BAŞARILAR DİLEDİLER
Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kenan Şebin ve Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci yaptıkları konuşmalarda sporculara başarılar dilediler. Seremoni sonunda Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kenan Şebin, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’a, desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Şampiyona 23 Kasım 2025 günü sona erecek.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz