Süleyman Soylu İstanbulda Samsunlularla Buluştu

14 Mayıs’ta yapılacak 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili seçimleri kapsamında, Ak Parti Beşiktaş ilçe başkanlığı ile SAMKON’un ortaklaşa düzenlediği İçişleri Bakanı ve hemşehrimiz Süleyman SOYLU ile “Samsunlular Buluşması”Levent Wyndham Grand Hotelde gerçekleşti.


SAMKON Yönetim Kurulu üyeleri ve Federasyon Başkanları ve yönetimleri, dernek başkanları ile Samsunlu hemşehrilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen bu buluşmada, SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya AŞCI’nın açılış konuşmasının ardından İçişleri Bakani Süleyman Soylu, “hemşehrilerimle bir arada olmaktan büyük gurur ve onur duyduğumu, milli mücadele meşalesinin yakıldığı, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı, manda ve himaye’ye 104 yıl önce karşı çıkışın başlangıç noktası olan Samsunlu kardeşlerimle bu salonda buluşmanın sevincini yaşadığını ” ifade etti ve “Türkiye Yüzyılında Sn Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayacağınıza eminim” dedi.


Süleyman Soylu,
” Kardeşiniz ve sizlerden biri olarak yedi yıldan beri Reis’imizin bana verdiği görevi en iyi şekilde, gece-gündüz demeden, yorulmadan ve Türk milletinin milli mefaatlerini, milli güvenliğini korumak adına görev yaptığını, Cumhurbaşkanımız Sn Erdoğan’a yol arkadaşlığı yapmanın onurunu taşıdığını, yüzyılda bir ancak böyle bir insanın gelebileceğini, yaşanan her türlü deprem, sel ve yangın felaketine rağmen büyümüye, gelişmeye, yenilenmeye devam edildiğini sözlerine ekledi.


Ayrica,SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya AŞCI ve onun nezdinde Samsunlu hemşehrilerimize deprem bölgesine ve depremzede kardeşlerimize yardımları nedeniyle teşekkür ettiğini, SamsunSpor’u da Süper Lige yükselmesi nedeniyle tebrik ettiğini belirtti.


SAMKON Genel Başkanı Kaya Asci ise şöyle dedi;
Samsunlularla Buluşma programına katılım sağlayan;
Sayın İçişleri bakanımız Süleyman Soyluya,
İstanbul Milletvekili ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ’a, Ak Parti Beşiktaş ilçe Başkanı M.Turan YILDIRIM ve yönetimine, 2.Bölge Milletvekili Adayı hemşehrimiz Dr. Hüseyin Eroğlu’na, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi Parti temsilcilerine, ASTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sn Vedat AŞCI ve kıymetli AŞCI Ailesine, uzaktan ve yakından davetimize icabet eden kıymetli hemşehrimize, misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

“Biz Birlikte Büyük Bir Aileyiz”
“Milli Mücadele Şehrinin Evlatları, Devletin Bekası Söz Konusu Olduğunda Gereğini Yapacaktır”

Hasan Kaya AŞCI
SAMKON Genel Başkanı

Bunları da sevebilirsiniz