Tepecik, Sarıçevre ve İkizpınar Seçmeni Milletvekili Adayı Bahadır Şahin’ı Bağrına Bastı

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1.ci sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin’in bu sefer ki seçim durakları Bulvar Esnafının yanı sıra Tepecik, Sarıçevre ve İkizpınar Mahallesi’ndeki seçmenleri oldu.

Büyük Birlik Partisi Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar, Büyük Birlik Partisi olarak sizlerin karşısına çok değerli çalışkan, karekterli, genç ve enerjisi olan 2 dönem Bafra Belediye Başkanlığı ve 11 ay Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş Zihni Şahin başkanımızın yeğeni olan Bahadır Şahin’i karşınıza çıkardık.

İnşallah onu mahcup etmezsiniz, ona değerli oylarınızla destek ve yetkiyi vererek Ankara’ya Samsun’u, Bafra’yı ve Bölgemizi hizmet etmek adına bizleri orada en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz dedi.

Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, yorulmadan, usanmadan yollara düşerek siz değerli seçmenlerle bir araya gelerek, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Büyük Birlik Partisi olarak Baraj korkusu olmadan gireceğimiz seçimin ne kadar önemli olduğunu sizlere anlatmak adına yollara düştük.

Şahin, bu gün Bulvar esnafıyla buluşmamız samimilik, içtenlik ve gönülden karşılamalar gördük.

Bafra’nın öz evladı olmamız birinci sıradan Milletvekili adayı olmamız Bafra’mızda değişik bir hava getirmiş buda bizleri memnun etti.
Şahin, bu gün ki Bulvar Esnaf ziyaretinde şahsıma yakın ilgi alaka gösterdikleri için çok teşekkür ediyorum, inşallah bunu sandığa yansıtırlar dedi.

Vekil Adayı Bahadır Şahin, akşam programın da ise Tepecik, Sarıçevre ve İkizpınar Mahallesi’ndeki seçmenleriyle buluştu.

Şahin, Samsun’un Bafra’nın ve Bölgemizin öz evladı çocuğu olarak birinci sıradan Milletvekili Adayı olarak güçünüzü sandıkta gösterin.

Bu Genç dinamik enerjisi olan öz evladınız kardeşiniz yeğenize yetkiye vererek, sizlerin ne sıkıntınız, ne sorunuz varsa, ne probleminiz varsa nasıl çözülür gôreceksiniz.

Yeter ki Ankara’ya sesini duyurun, burada Bahadır kardeşiniz sizlerin sesi olacak.

Buna gönülden söz veriyorum, bu seçimde “Fırsat Millete geçti ” diyen Şahin, o zaman sandıkta bu kardeşinize görevinizi gönül rahatlığla değerli oylarınızı vermek olacaktır dedi.

Bunları da sevebilirsiniz