Gebze Samsunlular Derneğinden Güzel Bir Organizasyon

 

Gebze Samsunlular Derneği Gençlik kolları çok güzel bir programa imza attı.

Mekke’nin Fethinin yıl dönümü dolayısıyla organize edilen programa yoğun bir katılım oldu.

Gebze Belediye Başkan adayı Burcu Çetinkaya ve Serap Çakır da gençlerin düzenlediği programa iştirak ettiler.

 

Gebze Samsunlular Derneği gurbetçi samsun dernekleri arasında en geniş bir mekana, üye sayısına ve etkinlik faaliyetlerine sahip olan bir kuruluş.

Sık sık faydalı organizasyonlar gerçekleştiriyor. Son olarak yine güzel bir programa imza attılar. Derneğin gençlik kolları ” Mekke’nin Fethi ve Peygamberimizi Anlamak” konulu bir program düzenlediler. Gençlere faydalı olmaya çalıştılar.

Dernek başkanı Şakır Töngel gerçekleştirilen program sonunda şöyle bir açıklamada bulundu;

Gençlik kollarımızın düzenlediği Mekke’nin fethi Peygamberimizi anlama konulu programımızı yoğun ilgi ve katılımla gerçekleştirdik. Programa iyi parti gebze belediye başkan adayı doçent doktor Burcu Çetinkaya iyi parti ilçe başkanı Özhan Öztürk ve yönetim kurulu ,2018 yılı Piknik Ağamız İyi Parti İlçe başkan yardımcısı Birol Elüstü, Mhp Belediye Başkan Aday adayı Hemşehrimiz Serap Çakır,Artvinliler dernek başkanı Osman Alkan,Darıca Samsunlular dernek başkanı Mustafa Çavuş,Derneğimizin kadın kolları başkanı Zeliha Civelek ve yönetimi,Dernek yönetim kurulu başkanı Şakir Töngel ve yönetim kurulu,Ak part ilçe yöneticisi Sefer Güngör,ak parti kadın kolla başkan yardımcı Nurcan Kavram,Ak parti Arapçeşme mahalle başkanı Sabahattin Erdoğan ,İlyas bey camii imam hatibi Abdurrahim Töngel, Çarşı camii imam hatibi Ramazan Yöndemli ve çok sayıda hemşehrimiz katılım sağladılar.Bizler bu anlamlı gecede bir araya getirip muhteşem bir proğram sunan başta Gençlik kolları başkanı Emre Töngel olmak üzere Hüseyin Duru,Kader Demir,Edanur Demir,Furkan Duman,Cemil Baş,Ufuk Demir,Münevver Güdek,Yücel Köksal,Cengiz Duman,Ve tüm yönetimini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

 

Bunları da sevebilirsiniz