Genç Bafralılar Derneğinden Güzel Bir Hizmet

Merkezi İstanbul’da Bulunan Genç Bafralılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği geçen yıl yaptığı” ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı ve giyecek yardımlarını ” bu sene daha da artırarak sürdürüyor.
Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bafra Müftülüğüyle yapılan işbirliği ile okullarda ve kiralardaki bin (1000) civarında ihtiyaç sahibi öğrenci tespit edildi.
Onlar için ayakkabı ve değişik giyecek malzemeleri tedarik edilip paketlendi.
Dernek yönetimi bugün Bafra’ya gelerek , önce Belediye Başkanı Hamit Kılıç ı makamında ziyaret etti.Daha sonra ilçe milli eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’nu da ziyaret ederek dağıtım faaliyetinin startını verdi
Dernek Başkanı Emre Şen ve yönetim Kurulu üyesi Ahmet kocabaş, yaptıkları açıklama ile bu yardımlarının her geçen yıl, bir kar yumağı gibi büyüyerek devam edeceğini belirttiler.
İlce Milli Eğitim Müdürlüğünün önünde yapılan bilgilendirme toplantısında Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu da birer konuşma yaparak, “ihtiyaç sahibi çocuklarımıza Genç Bafralıların yaptığı bu yardımlardan dolayı ” kendilerine teşekkür ettiler.

Bunları da sevebilirsiniz