GENÇ BAFRALILAR DERNEĞİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE RAMAZAN YARDIMI

Merkezi Istanbul Esenlerde bulunan Genç Bafralılar Derneği her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına katkı sunmaya devam ediyor.

Genç Bafralılar Derneği Başkanı Kerim Şahin ve yönetim kurulunun yaptıkları bu güzel Ramazan yardımlari herkesin takdirini kazaniyor.
Bu yil da Mübarek Ramazan Ayında Genç Bafralılar Derneği geleneksel hale getirdikleri “Ramazan Yardimlarını” genişleterek devam ettiriyor. Başlattıkları kampanya ile veren elle alan eli buluşturuyor.

Başlatılan Ramazan yardımı kampanyası ile ilgili olarak, Genç Bafralılar Derneği Genel Başkanı Kerim Şahin yaptığı açıklamada,
” Onbir ayın sultanı mübarek Ramazan ayında dernek olarak vesile olduğumuz bu hayırda bulunan tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz.
Hayırlı Ramazanlar dileriz.
Genç Bafralılar Derneği olarak her yıl 11 ayın sultanı,evveli rahmet,ortası mağfiret ,sonu da cehennemden Azad olan Ramazan Ayında İhtiyaç sahibi ailelerimize erzak yardımı yapıyor, bir nebze de olsun iftar sofralarına katkıda bulunuyoruz.
Bugüne kadar, sizlerin destekleriyle yüzlerce aileye ulaşarak onların Ramazan ayındaki külfetlerini bir nebze olsun hafifletmeye çalıştık. Ancak bu yıl, daha fazla aileye ulaşarak onların da bu mübarek ayı huzurla geçirmelerini sağlamaya çalıştık.
Bu hayırda birleşen yönetim kurulumuza, tüm üyelerimize, en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz.
Allah yar ve yardımcımız olsun, niyetlerimizi kabul eylesin inşallah.
Ramazan ayınız mübarek olsun.
Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Ramazan ayını tebrik ediyorum,selsm ve muhabbetlerimi iletiyorum.başlattığımız Hayır Kervanına katkılarını bekliyorum.”

 

 

Bunları da sevebilirsiniz