GENÇLERİ SEVİNDİREN PROJE

Samsun’un Salıpazarı İlçesinde belediye tarafından Gençlik ve Kültür Parkı yapılıyor.

Salıpazarı’nda 2 bin metre kare arazi üzerine yapılan Gençlik ve Kültür Parkı’nda incelemelerde bulunan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Gençlerimiz istedi biz de yapıyoruz” dedi.

YERİNDE İNCELEDİ

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül gençler için kültürel, milli ve manevi etkinliklerin yapılması ve gençlerin güvenle dinlenebilecekleri alternatiflerin artırılması için yapılan Gençlik ve Kültür Parkı çalışmalarını yerinde inceledi.

KÜLTÜREL FAALİYETLER OLACAK

Salıpazarı Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle sosyal destek programı kapsamında yapılan Gençlik ve Kültür Parkı peyzaj çalışmaları sona yaklaştı. Gençlerin ders ve okul zamanları dışında hem dinlenip hem spor yapabilecekleri, hem de kültürel faaliyetler için yapılan parkın kısa sürede gençlerin kullanımına açılması bekleniyor. Parkta mini amfi tiyatro, satranç sahası, okuma alanları ile kitap kamelya ve dinlenme alanları bulunuyor.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Belediye Başkanı Halil Akgül parkın yapımında emeği geçen ekiplere teşekkür ederek, “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için Gençlik Merkezi yapımına da yakında başlıyoruz” dedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz