GETİR ATIĞINI AL HARÇLIĞINDA 10.DÖNEM TALİHLİLERİ BELLİ OLDU

BAŞKAN YARDIMCISI MIRIK, HER AY ARTAN KATILIM BİZLERİ MUTLU EDİYOR

BAŞKANIMIZ NECATTİN DEMİRTAŞ’IN PROJESİNE ÖNCÜLÜK ETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

“Getir Atığını Al Harçlığını” kampanyası çerçevesinde İlkadım Belediyesi Atık Toplama Merkezi otobüsüne atıklarını getiren 10 bin 800 kişiden 50’si çekilişle 500 TL kazandı.

ATOM otobüsüne yalnızca atıkları getirenlerin katılabileceği çekilişte her ay 50 aileye 500 TL sahiplerini buluyor.10 aylık bir süredir devam eden “Getir Atığını Al Harçlığını” proje kapsamında belediyenin toplantı salonunda Samsun 8.Noter Katibi Cahit Cengiz Gülsevin gözetiminde 10 bin 800  bilet arasından kazanan 50 kişi yapılan çekilişle belli oldu. Programda konuşan ve atık ayrıştırmanın önemine değinen İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık,”Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’ın hassasiyetle üzerine durduğu Sıfır Atık Projesine öncülük etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geri dönüşebilir atıkların kaynağında ayrıştırılması, israfın önlenmesi, çevre duyarlılığının artırılması ve toplumda farkındalık oluşturulması amacıyla bilgilendirme çalışmalarına devam ediyoruz. Davranışların insanlarımızda alışkanlık haline gelmesi zaman alıyor. Biz de bu noktada geri dönüşüm bilincini ilçe halkımıza aşılama gayreti içerisindeyiz. Gelecek nesillere bırakacağımız en büyük miras daha temiz bir çevre. Bunun için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmasını ardından İlk 5 talihliyi İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık kutudan çekti. Geri kalan 40 asil 10 yedek talihli biletleri ise Samsun 8. Noter Katibi Cahit Cengiz Gülsevin belirledi.

Bunları da sevebilirsiniz