Geyikkosan’ın Başpehlivanı ÜNAL KARAMAN

 

629. ALAÇAM GEYİKKOŞAN YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ Olumsuz hava şartlarina ragmen yapildı.
YAPILDI.
Pehlivanlar ve guresseverler yağış ve soğuklara aldırmadı.

Alaçam Belediyesi tarafından 629.su 3 yıl aradan sonra Ramazan ayı nedeni ile ara verilen ve yağmura rağmen yapılan Alaçam Geyikkoşan Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde başpehlivanlığı Ünal Karaman kazandı.
Alaçam Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel Hıdırellez Şenlikleri ve Geyikkoşan Yağlı Pehlivan Güreşleri Geyikkoşan Yeni Güreş Sahasında 450 güreşçinin katılımı ile yapıldı. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen güreşçiler kıyasıya mücadele etti. 20 başpehlivanın katıldığı ve kıran kırana geçen başpehlivanlık müsabakaları sonunda Ünal KARAMAN ile Abdullah GÜNGÖR finalde karşılaştı. Rakibini yenen Ünal KARAMAN, başpehlivanlığı kazandı.
İlçe Kaymakamı Sayın Fikret ZAMAN konuşmasında, yapılan güreşlerin ilçemize, ülkemize ve tüm güreş severlerimize hayırlı olmasını diledi.
Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR, 3 yıl aradan sonra 629.sunu düzenlediğimiz yağlı pehlivan güreşlerine katılan tüm güreşçilerimize ve güreş severlerimize ilçe içinden ve ilçe dışından güreşlerimize katılan tüm hemşehrilerimize ve ağalık yarışına giren Alaçamlı dostlarımıza, Geyikkoşan Güreş Ağalığını alan Alaçamlı İş İnsanı Sayın Hasan ASAN’a teşekkür etti.
Güreşlere Samsun Milletvekili Sayın Orhan KIRCALI,İlçe Kaymakamı Sayın Fikret ZAMAN,Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Yzb. Yaşar GÖRMEZ, İlçe Emniyet Müdürü Erol Can KESKİN,Mhp İl Başkanı Sayın Abdullah KARAPIÇAK ve Yönetim Kurulu Üyeleri ,Mhp Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hüseyin EDİS,Mhp Bafra İlçe Başkanı Sayın Barbaros TURNA, Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Sayın Hasan ÖZDEMİR, Mhp İlçe Başkanı Sayın Orhan SANCAK,Chp İlçe Başkanı Sayın Fuat CANBAZ, İyi Parti Alaçam İlçe Başkanı Sayın Dursun AYVAZ,Deva Partisi Alaçam İlçe Başkanı Sayın Serkan DAĞLI, Ziraat Odası Başkanı Sayın Hüseyin BEDİR,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Vedat ÖZYILMAZ, Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Hüseyin SÖNMEZ,SAMKON Genel Başkanı Sayın H.Kaya AŞCI,ALDEF Genel Başkanı Sayın Fehim GEVREK, ALDEF Onursal Başkanı Sayın Sefer AKSOY, Badef Genel Başkanı Sayın Mustafa HACIOĞLU, Esenler Alaçamlılar Derneğinin Başkanı Sayın Ali YEŞİLYURT,belediye meclis üyeleri, muhtarlar, İstanbul’da yaşayan Alaçamlı iş insanları ve vatandaşlar katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz