Gökcamder Minik Kalpleri Isıtacak

Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) Başkanı Av.Hasan Kuru yaptığı açıklamada,’’ Bafra İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bafra Şubesinin işbirliği ile Suriye’ye nakdi ve ayni Kış Yardımı Kampanyası başlatılmıştı. Bizlerde Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) yönetimimiz ve kurucu-onursal başkanımız hayırsever iş insanı HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş ile birlikte bu kampanyaya 200 koli gıda paketi destek verdik. GÖKCAMDER Başkan Yardımcımız Salih Kılıç ve GÖKCAMDER Muhasibi Aziz Demir ile birlikte Suriyeli kardeşlerimize ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Bafra Şubesi önünde Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar’a teslim ettik. Bizler Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) yönetimimiz ile  birlikte ve kurucu-onursal başkanımız hayırsever iş insanı HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş olarak ‘’HALK YOLUNDA HALKIN HİZMETİNDE’’ sloganıyla ve inancıyla hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Niyetimiz hayır, inşallah sonumuz da hayır olur temennisi ile çıkmış olduğumuz bu yolculuklarda hepimize Cenabı Allah yardımcı olur inşallah. Bizler Allah yolunda, Allah’ın rızasını kazanmak maksadıyla GÖKCAMDER olarak  çıkmış olduğumuz bu yolculukta Gökçeağaç Mahallesinde ve bölgemizde manevi yatırımlara,  yardımlara  önem verdik. Yapılacak daha çok işimiz ve aşılacak daha manevi yolumuzun olduğuna kalben inanıyoruz.’’dedi.

Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar ise yaptığı açıklamada,’’  Geçtiğimiz günlerde Bafra İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bafra Şubesinin işbirliği ile Suriye’ye nakdi ve ayni Kış Yardımı Kampanyası başlatmıştık.

Son zamanlarda yaşanan sert ve çetin hava şartlarından olumsuz etkilenen, Suriye’nin İdlib ve civar bölgelerinde yaşayan yöre halkının ihtiyaçlarını karşılamak, yaralarını sarmak amacıyla Bafra İlçe Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Bafra Şubemizin işbirliği ile Suriye’ye nakdi ve ayni Kış Yardımı Kampanyasını sürdürüyoruz.Kısa sürede vatandaşlarımız ve sivil toplum örgütlerimiz bu kampanyaya büyük ilgi gösterdiler. Allah hepsinden razı olsun. Bu kampanyaya 200 koli gıda paketi ile destek veren Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) Başkanı Av.Hasan Kuru ve yönetim kuruluna , yaptığımız her çalışma ve projede yanımızda olan maddi-manevi desteklerini üzerimizden hiç esirgemeyen  Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği(GÖKCAMDER) kurucu- onursal başkanı hayırsever iş insanı HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş’a en kalbi şükranlarımızı sunmak isteriz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Bunları da sevebilirsiniz