Göksel BAŞAR “Üyelerimize TOBB Nefes Kredisi”

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ve Deniz Bankası Bafra Şube Müdürü Evren Gengüçile 28.04.2020 tarihinde saat: 14:00 ‘de bir araya geldi.

Deniz bankası Bafra Şube Müdürü Evren Gengüç ;desteğin 27 Nisan 2020 tarihinden itibaren başladığını ve Bankamızın Kurumsal, Ticari ve KOBİ kapsamı içerisinde yer alan TOBB Üyesi; Ticaret ve Sanayi Odası,Ticaret Odası, Sanayi Odası, Deniz Ticaret Odası ve Ticaret Borsası Üyelerinin faydalanabileceğini söyledi.

Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar “Odamız üyelerinin Covid-19’un başladığı günden itibaren finansmana ulaşmada büyük sıkıntı yaşadığını belirten Başar, “Özellikle küçük işletmelerimiz Covid-19 ‘dan dolayı finans bulmakta ve finansa ulaşmakta zorluk yaşamaktaydı. Nefes Kredisi umarım bu durumu bir nebze rahatlatacaktır” dedi.

TOBB Nefes Kredisi
Proje kapsamında kullandırılacak kredilerde uygulanacak faiz oranı yıllık % 7,5 olacaktır. Kullandırılacak krediler 2020 yılında anapara ve faiz ödemesiz (6-8 ay süre), 2021 yılında aylık eşit taksit ödemelidir. (12 ay vade). Kredi, ödemesiz dönem sonunda başlamak üzere Aylık Eşit Taksitli şekilde geri ödenecektir.

Bunları da sevebilirsiniz