Güçlü İktidar Güçlü İttifak ile BAFRA’MIZI TÜRKİYE YÜZYILINA HAZIRLAYACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde yeniden Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Hamit Kılıç: “Bafra, Cumhur İttifakı’nın kenetlenişinin, birliğin, beraberliğin hayırlı sonuçlara ulaştığı, sevdası memleket olanların kopmaz bir bağ ile kucaklaştığı ve “çok şükür” diyeceği 1 Nisan’a uyanacak.

Yeni hayallerimizi Baframız için gerçekleştirmek üzere yeniden “Bismillah” diyoruz. Şahsıma bu vazifeyi tekrar layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan başta olmak üzere olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımız Yusuf Ziya Yılmaz ve Çiğdem Karaarslan’a, TBMM Plan Bütçe Komisyon Başkanı ve Samsun Milletvekilimiz Mehmet Muş’a, Samsun Milletvekillerimiz; Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu’ya, Ak Parti İl Başkanımız Mehmet Köse’ye, MHP İl Başkanımız Burhan Mucur’a, Ak Parti ve MHP ilçe başkanlarımıza, kadın kolları başkanlarımıza, gençlik kolları başkanlarımıza ve kıymetli teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bafra, yine, yeniden 31 Mart Yerel Seçimlerinde bir kez daha tarih yazmaya hazır. Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız, kararlıyız. Daha güçlü, daha üretken, daha güzel bir Bafra için bir kez daha gönüller yapma vakti” şeklinde konuştu.

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan adayı Hamit Kılıç açıklamalarında:

“Bundan sonraki süreçte sizlere layık olacak şekilde çalışmalarımızı yaparken, Cumhur İttifakı’mıza bir olarak, iri olarak, diri olarak Bafra’ya yakışacak, Türkiye’de kendisinden söz ettirecek şekilde sonuçlanacağına tüm yüreğimle inanıyorum. Nasıl ki Ankara’da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bilge devlet adamı Devlet Bahçeli, el ele, gönül gönüle, devletin bekası için bu ülke üzerinde oynanan oyunlara karşı bir oluyorsa, et tırnak şeklinde kenetleniyorsa, biz de beraber olacağız, kenetleneceğiz, onlara layık olmaya çalışacağız.

Cumhur İttifakı ruhunun geride kalan beş yılı aşkın süreçte her manada kendini gösterdiğini ve komuoyunda oluşan memnuniyetin temelinde bu kenetlenmenin etkisi oldukça büyük. Haktan, hakkaniyetten uzaklaşmadan, taraflı tarafsız herkesi kucaklayarak alnımız dik, başımızı eğdirmeden teslim edilen bayrağı hep birlikte bu güne taşıdık. Bafra’mızı değerli bir noktaya ulaştırdık. Şimdi ise aynı heyecan ve aşkla yepyeni bir sürecin içerisindeyiz. Topluumuzun her kesimi yine kucaklayacak, yine el ele verecek, yine herkesi dinleyecek, yine ortak aklın uzlaşmasıyla kadim şehrimizi çok daha güzel günlere, yarınlara taşıyacağız. Niyetimiz halis, amacımız hizmet, sevdamız Bafra’dır. Artık dua’mız, gayretimiz, hayalimiz güçlü iktidar güçlü ittifak düsturu ile alt yapı sorunundan tamamen kurtardığımız Bafra’mızı her alanda Türkiye Yüzyılına hazırlamaktır” ifadelerine yer verdi.

Bunları da sevebilirsiniz