Uyum Haftası Açılış Programı Hacı Atiye ve Gülizar Kahve Anaokulunda Gerçekleştirildi

2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası Açılış programı İlçemiz Hacı Atiye ve Gülizar Kahve Anaokulunda gerçekleştirildi.

Uyum haftası programının açılışında konuşan okul müdürü Saadet ÖZTÜRK: Her çocuk bizim için önemlidir ve her bir  çocuğumuzun geleceği bize emanettir. Kuruluşumuzdan bu güne bütün çocuklarımıza hak ettikleri nitelikli eğitim öğretimi vermeyi amaç edinmiş bulunmaktayız dedi.

Açılış konuşmasından sonra söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU : 2019/2020 eğitim yılına minik öğrencilerimiz ve velilerimizin katılım sağladığı uyum programı ile başlangıç yapıldığı  başarılı, huzurlu ve sağlıklı bir yıl geçirilmesi temennisinde bulundu. Bugün sadece okul öncesi  öğrencilerinin değil  ilk  ve orta  dereceli okullarımızda da birçok öğrenci ve velinin heyecanla okullarına başladığını söyledi. Amaçlarının öğrencilerimizi yeni okullarına uyum sağlamaları konusunda yardımcı olmak olduğunu ifade etti. Uyum haftası açılış programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, Şube Müdürü Yüksel AYDIN, okul müdürleri,  veliler ve öğrenciler katıldı.

Resim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz