Halime Şahin; “SİAD Olarak Nasıl Bir Yol İzlemeliyiz”

SİAD Yönetim Kurulu Üyesi Halime Şahin, derneğin yeni dönem vizyonu ve 26 Haziran’da gerçekleştirilecek Genel Üye Toplantısı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Halime Şahin açıklamasında, SİAD’ın yalnızca bir dernek değil; ortak akıl, güven ve dayanışma kültürü üzerine inşa edilmiş büyük bir aile olduğunu ifade etti.

“Yönetim anlayışımızın temelinde şeffaflık, adalet ve hesap verebilirlik vardır. Ortak akla inanmak, birbirimizin sesine kulak vermek ve her üyemizin iradesini derneğimizin merkezine taşımak en büyük sorumluluğumuzdur. Genel Başkanımız Sn. Fatih Candar Can’ın öncülüğünde oluşan bu samimi ve kapsayıcı vizyon, SİAD’ı yalnızca bir kurum değil; güçlü bir dayanışma ekolü haline getirmektedir” dedi.

Yönetim kurulunda yer alan tek kadın üye olarak, kadınların iş dünyasındaki gücüne ve katkısına da dikkat çeken Şahin, kadın bakış açısının dernek çalışmalarına önemli değer kattığını belirtti.

“Kadınların üretimde, yönetimde ve karar mekanizmalarında daha güçlü şekilde yer almasının çok kıymetli olduğuna inanıyorum. Hemcinslerimizle birlikte ortaya koyacağımız farklı bakış açıları ve güçlü vizyonun, SİAD’a önemli katkılar sunacağına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

26 Haziran’da gerçekleştirilecek Genel Üye Toplantısı’nın büyük bir birlik ve dayanışma buluşması olacağını ifade eden Şahin, tüm Sinoplu iş insanlarını SİAD çatısı altında buluşmaya davet etti.

“SİAD’ın kapısı da gönlü de Sinoplu olan, bu memlekete değer katmak isteyen tüm iş insanlarımıza sonuna kadar açıktır. Güç, yalnız yürüyerek değil; omuz omuza vererek büyür. Gelin, bu dayanışma kültürünü birlikte büyütelim ve yarınlara güçlü bir miras bırakalım.”

“Biz Birlikte Güçlüyüz”

Bunları da sevebilirsiniz