HALİT DOĞAN: “SAMSUN TÜRKİYE YÜZYILI’NIN PARLAYAN ŞEHRİ OLACAK”

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, ‘daha hızlı, daha güçlü, daha ileri Samsun’ için çalışmalarını sürdürüyor. Samsun’un Türkiye Yüzyılı’nın parlayan şehri olacağını vurgulayan SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsun için daha üretken, daha dinamik, daha çağdaş ve akılcı bir iradeyi ortaya koyacağız” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “31 Mart akşamı, 17 ilçemiz ve büyükşehirimizdeki seçim yarışını Cumhur İttifakımızın zaferi ile taçlandırmak için tüm teşkilatlarımızla birlikte daha da kenetlenerek çok çalışacağız. Samsun’umuzun geleceğini hemşehrilerimizle el ele vererek birlikte çizeceğiz” dedi.

“Samsun Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı olacak”

Daha hızlı, daha güçlü, daha ileri Samsun için yola çıktıklarını ifade eden AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Türkiye Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına adım attığımız şu günlerde, kurtuluş ve kuruluş mücadelesinin başlangıç noktası Samsun’umuzun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmaktan büyük onur duyuyorum. Türkiye Yüzyılı, ülkemizin ikinci yüzyılına ilişkin iddialı program ve hedefleri içeriyor. Bu vizyon çerçevesinde Samsun için bizler de daha üretken, daha dinamik, daha çağdaş ve akılcı bir iradeyi ortaya koymak zorundayız. Bu irade ile daha hızlı, daha ileri, daha güçlü Samsun diyerek yola çıktık. Hızlı olacağız; çünkü almamız gereken mesafeler var. Daima ileriye, hep daha ileriye bakacağız. Bir olacağız, birlik olacağız; güçlü olacağız ve başaracağız. Toplumsal refahı önceleyen, hizmet ve eser belediyeciliğini esas alan, “Türkiye Yüzyılı-Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik” vizyonu çerçevesinde büyük bir iddia ortaya koyuyoruz. Diyoruz ki Samsun Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı olacak” dedi

“Gençlerimiz iş ve gelecek kaygısından kurtulsun istiyoruz”

Vizyoner bir bakış açısı ile Samsun’a hizmet edeceklerini vurgulayan SBB Başkan Adayı Doğan, “Samsun hepimizin. Hepimiz bu kentte yaşıyoruz. Kaderimiz bir, derdimiz tasamız bir. Bilimsel akıl ve vizyoner bir yönetim anlayışıyla halkımızla bütünleşerek, birbirimize kenetlenerek bu kente değer katmak gibi bir misyonumuz var. Bu kentte tarım var. Bu kentte turizm var. Bu kentte sanayi var. Deniz var, liman var, havaalanı var. 2 güzide üniversitemiz var. Yatırım çekecek, istihdam yaratacak, kent ekonomisini büyütecek, sosyal hayatı ve yaşam standartlarını üst seviyeye çıkaracak birçok kaynağımız var. Biz onları daha verimli hale getirip daha ileri taşıyacağız. Vizyoner bir bakış ve bütüncül bir yaklaşımla bu potansiyelleri ortaya çıkararak zenginleşen bu şehirde insanlarımız huzur ve güven içinde yaşasın istiyoruz. Gençlerimiz iş ve gelecek kaygısından kurtulsun istiyoruz. Halkımız yaşadığı kentten keyif alsın, başkaları Samsun’u görmek için can atsın istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Seçimi, Cumhur İttifakımızın zaferi ile taçlandıracağız”

Sözlerine devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “30 yıl önce Gerçek Belediyeciliğin ne olduğunu tüm Türkiye’ye, hatta dünyaya gösteren ve bugün bizlere daha büyük hedefler için istikamet çizen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve değerli parti yöneticilerimize, MHP kadrolarına ve Dr. Devlet Bahçeli’ye şahsıma duydukları güvenden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Cumhur İttifakını Büyükşehirde destekleyen tüm partilere ve liderlerine teşekkür ediyorum. 31 Mart akşamı 17 ilçemiz ve büyükşehirimizdeki seçim yarışını Cumhur İttifakımızın zaferi ile taçlandırmak için tüm teşkilatlarımızla birlikte daha da kenetlenerek çok çalışacağız. Rabbim; daha hızlı, daha güçlü, daha ileri bir Samsun için çıktığımız bu yolda bizleri muzaffer eylesin” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz