Halit Dogan’a STK’lardan Tebrik Yağıyor

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın,Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ı,Ak Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklamasından sonra,olumlu tepkiler sosyal medyayı hareketlendirdi.
Bu desteklerin en önemlileri, Samsun’luların kurmuş bulunduğu dernek,federasyon ve konfederasyonlarindan gelen gelen destek kutlamaları oldu.
Başta,Samkon,Asiyad,Asfed,Bursa Samdef olmak üzere çok Sayıda sivil toplum örgütü kutlama mesajları yayınladılar.

İşte O mesajlar;
31 Mayıs 2014 tarihinde Ak Parti Çarşamba ilçe Başkanı olarak aktif siyasi hayatına başlayan Sn. Av. Halit DOĞAN, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Çarşamba Belediye Başkanı olarak seçime girdi ve seçildi.
Cumhur Ittifakı’nın Ak Parti Çarşamba Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Halit Doğan seçildikten sonra Samsun’un iki ovasından biri olan Çarşamba’mıza çok değerli ve kıymetli hizmetleri olan, güzel projelere imza atan ve insana dokunan yanıyla gönüllerde taht kurmuştur.


Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın İstanbul Haliç Kongre Merkezinde bugün (07/01/2024) yaptığı açıklama ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının adayı olarak gösterilmiştir.
Bugüne kadar yaptığı hizmetleri nedeniyle mevcut başkan Sn. Mustafa DEMİR’e teşekkür ediyor, Çarşamba Belediye Başkanımız Sn. Halit DOĞAN’a Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının hayırlı olmasını, Samsun’a ve Samsunluya hizmet yolunda çıkmış oldukları bu kutlu yolda başarılar diliyor, tebrik ediyoruz.
Samsun halkı, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde hizmet aşkıyla yola çıkan kıymetli evladına sahip çıkacak ve gereğini yapacaktır.
Başkanımız Sn. Halit DOĞAN’ın yolu ve bahtı açık, kıymetli hemşehrilerimize de hayırlı olsun.
Diyarı gurbet dediğimiz Samsun’un dışında yaşayan Samsunlular olarak gönlümüz, duamız ve gayretimiz sizlerle olacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Hasan Kaya AŞCI
SAMKON Genel Başkanı

………………………………………………………

Çarşamba belediye başkanımız değerli hemşerim değerli dostum Halit Doğan Samsun büyükşehir belediye başkan adayı olmuştur kendilerini tebrik eder başarılar dilerim

Temel Erkol
Bursa Samdef Genel Baskanı

 

ÇADEF’de Kutladı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak açıklanan Çarşambamızın Belediye Başkanı Halit Doğan’a gurbette yaşayan Çarsambalılar adına başarılar diliyoruz. Başarılı olacağına inancımız tam. Bugün Haliç Kongre Merkezinde Cumhurbaşkanımızın görevi resmen tebliğ etmesinden sonra yemekte birlikte olup Samsun’a uğurladık. Yolun açık olsun başkanım.

Başkan Hayati Sözen
ve
ÇADEF Yönetim Kurulu

 

 

Bunları da sevebilirsiniz