Hamdi Yıldız; “Bafrada Değişim Şart”

İYİ Parti’nin Adayı Yıldız, Bafra’da Değişim ve Gelişim Sözü Verdi
İYİ Parti Bafra Belediye Başkan adayı Hamdi Yıldız, Atatürkçü düşünce derneği, Muharip Gaziler Derneği Bafra Şubesi ve Görme Engelliler Derneğini ziyaret etti.
İYİ Parti’nin Bafra Belediye Başkan adayı Hamdi Yıldız, seçim kampanyasına hızlı bir başlangıç yaptı. Yıldız, Atatürkçü Düşünce Derneği, Muharip Gaziler Derneği Bafra Şubesi ve Görme Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek, seçim çalışmalarına start verdi.
Yıldız, ziyaretlerinde “Küçülen değil, büyüyen Bafra için halkla elele” hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bir araya gelerek Bafra’nın geleceği için ortak vizyon oluşturmayı amaçladıklarını dile getirdi.
Birçok Sivil Toplum Kuruluşunu ziyaret ederek vatandaşların görüşlerini dinleyen Hamdi Yıldız, Bafra’yı daha yaşanabilir ve gelişmiş bir şehir haline getirmek için projelerini paylaştı. Seçim sürecinde diyalog ve iş birliği vurgusu yapan Yıldız, vatandaşların beklentilerine kulak vererek adaylığını ön plana çıkardı.
Seçim startını net bir şekilde veren Hamdi Yıldız, Bafra’nın potansiyelini artırarak şehrin büyümesine katkı sağlama sözü verdi. İYİ Parti’nin adayı olarak Bafra’nın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşan Yıldız, seçim sürecinde halkın yanında olmaya devam edeceğini belirtti.
Yıldız’a İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz ve yönetim kuruluda eşlik etti.

 

Bunları da sevebilirsiniz