Hamdi Yıldız: Kadın Bakım Evleri Kuracağız

İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız; Kadın bakım evleri ile kardeşlerimiz kendilerini güvende hissedecek.

Yıldız, Son yıllarda kadına yönelik şiddet ve mağduriyet konuları, toplumun ve hükümetlerin önemli gündem maddelerinden biri haline gelmiştir. Bu bağlamda, kadın bakım evleri, kadınların şiddetten korunması ve topluma yeniden kazandırılması amacıyla kritik bir rol oynamaktadır. Bu nedenle ‘’Kadın Bakım Evleri’ni önemsiyoruz.

Kadın bakım evlerinin, kadınların şiddetten kaçarken güvende olabilecekleri bir sığınak sağlayacaklarını belirten Hamdi Yıldız, Bu mekanlar, gizliliği ve güvenliği sağlamak için özel olarak tasarlanacak ve genellikle girişlerde sıkı güvenlik önlemleri bulunarak kadın kardeşlerimizin can güvenliği sağlanacaktır.

PSİKOLOJİK DESTEK

Kuracağımız, kadın bakım evleri, mağdur kadınlara psikolojik destek sağlayarak travma sonrası iyileşme sürecine yardımcı olarak. Profesyonel danışmanlar ve terapistler, kadınların duygusal ve psikolojik ihtiyaçlarını karşılamak için burada görev yapacaklar.

İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız, Birçok kadın bakım evi, mağdur kadınlara hukuki destek sağlayacağız. Bu destekle, yasal hakları anlamalarına, davalara katılmalarına ve gerektiğinde mahkeme süreçlerinde destek almalarına yardımcı olacağız.

TOPLUMSAL ENTEGRASYON

Kadın bakım evlerinde, mağdur kadınlarımızın topluma yeniden entegre olmalarına yardımcı olacağız. Eğitim programları, meslek edindirme kursları ve istihdam desteği gibi hizmetler sunarak, kadınların kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlayacağız.

Kadın bakım evleri, kadınların hakları, şiddetin önlenmesi ve sağlıklı ilişkiler konusunda bilinçlendirme programları düzenleyerek toplumu eğitmeye yönelik çalışmalar yapacağız.

Hamdi Yıldız son olarak, Kuracağımız Bafra Kadın bakım evleri, şiddet mağduru kadınların güvenliğini sağlamak, iyileşmelerine destek olmak ve topluma yeniden entegre olmalarını sağlamak için önemli bir rol oynayacaktır. Kuracağımız bu merkezler, kadınların yaşadığı zorluklarla başa çıkmalarına yardımcı olurken, aynı zamanda toplumsal farkındalığı artırmak ve şiddeti önlemek için çaba göstereceğiz’ dedi.

Bunları da sevebilirsiniz